17. september 2021
Tak for en dejlig tur. Anette Hougaard og Britta Nielsen gav kram til alle, da den skønne ferie var slut og man vendte hjem til Haslev. 

Foto: Torkild Svane Kraft
gallery icon

Se billedserie

Tak for en dejlig tur. Anette Hougaard og Britta Nielsen gav kram til alle, da den skønne ferie var slut og man vendte hjem til Haslev. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En helt fantastisk ferie...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En helt fantastisk ferie...
Faxe - 15. september 2021 kl. 11:33
Af Torkild Svane Kraft

Humøret var i top og smilene var brede, da brugere og frivillige fra Café Paraplyen i Haslev onsdag sidst på eftermiddagen vendte hjem efter en dejlig ferie i Nordjylland.

En dejlig ferie på et hotel er ellers ikke noget brugerne i Paraplyen er vant til, så det var skønt at komme hjemmefra og få en på opleveren. Og ferien har da også kun kunnet lade sig gøre takket være to store donationer.

Frimurerlogen donerede 50.000 kr. til ferien og Danske Bank Haslevfonden supplerede med 15.000 kr. og det er Paraplyens leder, Anette Hovgaard, og alle der var med på ferien, meget taknemmelige for.

Fra Haslev gik turen til Dronninglund Hotel i Nordjylland, hvor man overnattede, fik morgenmad og middag alle dagene.

Erik Folkmann Graversen, der er frivillig i Paraplyen, fortalte at man på vejen op til Dronninglund, gjorde holdt ved Parasollen i Randers og at ferien ellers bød på en tur til Grenen, med Sandormen naturligvis.

Et papirmuseum blev også besøgt. Meget spændende, da man her kunne se utroligt mange spændende ting som papir kan genbruges til.

- Selv møbler kan man lave af papirgenbrug. Utroligt spændende, fortalte Erik.

Flotte sandskulpturer og et besøg i Jelling nåede man også at opleve - og dertil kom masser af hygge og dejligt samvær.

- Det har simpelthen været en af de bedste ture jeg har været med på, sagde Willi Hansen, der er chauffør i Vikingbus. Jeg har virkelig hygget mig. En tur ud over det sædvanlige, så jeg håber, at jeg en anden gang kan få lov til at være chauffør for Paraplyen.

Om der kommen er ferie til næste år, vides ikke. Det afhænger af om nogen vil være med til at støtte det gode formål...

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk