26. marts 2019
De tiltalte blev anholdt efter en razzia, der blandt andet involverede Prince Autoophug Export på Sverigesgade i Haslev. Foto: Cecilie Hänsch
De tiltalte blev anholdt efter en razzia, der blandt andet involverede Prince Autoophug Export på Sverigesgade i Haslev. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Én dømt i Sverigesgade-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Én dømt i Sverigesgade-sag
Faxe - 13. januar 2018 kl. 07:40
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stadig et stykke tid til retssagen mod de mænd, der natten til torsdag 27. juli sidste år overfaldt tre unge mænd i en bil ved Ulsevej i Haslev, men en af de sigtede er allerede blevet dømt.

Han tilstod nemlig ifølge anklager i sagen, Skipper Falsled, at have holdt vagt ved Prince Autoophug Export, hvor en eller flere af ofrene blev tilbageholdt mod deres vilje efter overfaldet. Han blev derfor dømt for medvirken til ulovlig frihedsberøvelse og det gav fire måneders ubetinget fængsel, ligesom han er blevet udvist af Danmark med indrejseforbud i seks år.

Tre mænd er fortsat varetægtsfængslet i sagen, en er fortsat sigtet, selvom han er løsladt, og en er under såkaldt påtaleopgivelse, der betyder, at man stadig er i gang med at vurdere, om han skal sigtes i sagen.

Den 19. februar starter retssagen mod de tiltalte, der er anklaget for at have truet tre unge mænd med en pistol efter en biljagt i juli sidste år. Da bilen kørte i grøften på Ulsevej skulle gerningsmændene have slået og sparket deres ofre flere gange, og det ene af ofrene blev også stukket med en kniv i så voldsom en grad, at han pådrog sig en punkteret lunge. Oprindelig lød sigtelsen på drabsforsøg, fordi anklagemyndigheden mente, at de sigtede også havde skudt efter Volvoen, men det fandt man ikke tilstrækkeligt med beviser for.

De tre brødre er fortsat varetægtsfængslede, og de nægter sig alle skyldige. Retssagen forventes at vare fem dage, og dommen falder senest den 5. marts.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved lørdag den 13. januar.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk