11. december 2018
Picasa
gallery icon

Se billedserie

Foto: Preben Madsen/Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendom oversvømmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendom oversvømmet
Faxe - 13. marts 2018 kl. 12:57
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både de frivillige fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved og Faxe, har de sidste par døgn sammen med Beredskabsstyrelsen i Næstved været på en udfordrende opgave, med at holde vandet ude fra en ejendom på Nordgårdsvej 6 i Faxe.

Flere hold har på det sidste afløst hinanden ved pumperne, som arbejder på højtryk med at holde den tilstrømmende vandmængde ude af ejendommen.

Et tilstoppet dræn volder en del besvær, og hindre at vandet fra området bliver ledet væk.

En tilkaldt slamsuger prøver på at få bugt med drænet, så vandet kan løbe væk af sig selv, men slamsugeren har måttet køre i pendulfart for at få tømt sin tank.

Beredskabsstyrelsen har i øjeblikket to pumper i gang, som samlet fjerner 5000 liter vand i minuttet, vandet i området synker, men det går meget langsomt, da vandet hele tiden løber til igen, fra markerne på den anden side af hovedvejen, der ligger noget højere end grunden der er oversvømmet.

Få steder er vandet allerede trængt ind i beboelsen og de omkringliggende småhuse, hvor store skader der er sket, kan først gøres op når vandet er forsvundet. Beredskabsstyrrelsens folk regner med at det tager en del timer endnu før vandet er væk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk