23. juni 2021
Der dykkes på havnen i Faxe Ladeplads mandag 17. maj fra klokken 9.30 til 12.00. Foto: Lars Ramlow
Der dykkes på havnen i Faxe Ladeplads mandag 17. maj fra klokken 9.30 til 12.00. Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dykkerøvelse i havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dykkerøvelse i havnen
Faxe - 14. maj 2021 kl. 16:34
Af Torkild Svane Kraft

Det er heldigvis ikke en ulykke denne gang, men kun en øvelse når Falcks røde dykkervogn kommer forbi havnen i Faxe Ladeplads mandag 17. maj ved 9.30-tiden.

Havbunden ud for slutningen af Langelinie skal have et kontroltjek, inden man går videre med planer om en vinterbadeplatform med sauna på havnen.

En af dykkerne er Kim Paaske, 43 år, som nyligt er flyttet til Faxe Ladeplads med sin kæreste Jannie og sønnen, lille Walther.

- Jeg arbejder som fuldtids brandmand i Falck Køge/Lellinge og har 21 års baggrund i beredskabet, fortæller Kim Paaske.

- Vi træner på flere lokationer og vil gerne hjælpe jer med at kigge under overfladen på stedet og så får vi samtidig trænet adgangsveje og forhold i Faxe Ladeplads, siger han.

Dykkertjenesten tager sig også af redningsdykning i vand, for eksempel personer i køretøjer, personer i sunkne både, folk som er gået igennem isen og eftersøgning i åer og grusgrave.

Alle korpsets redningsdykkere er uddannet som erhvervsdykkere, så civile kan også leje dem til dykkeropgave; for eksempel eftersyn af tanke og både.

Alle, der har deres gang på havnen eller blot vil have et indblik i dykkerkorpsets arbejde, er velkomne på ydermolen, når der arbejdes mellem klokken 9.30 og 12.00.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk