20. november 2017
Der er ikke plads til så store armbevægelser, men pølser og burgere kan Maria Løve Østerbye godt lange over disken i pølsevognen på Gefionpladsen. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Der er ikke plads til så store armbevægelser, men pølser og burgere kan Maria Løve Østerbye godt lange over disken i pølsevognen på Gefionpladsen. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Du må stille sulten i pølsevognen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du må stille sulten i pølsevognen
Faxe - 17. juli 2017 kl. 17:58
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag for en uge siden skulle drømmen gå i opfyldelse. Maria Løve Østerbye har overtaget forpagtningen af grillbaren på Gefionpladsen i Faxe Ladeplads. Alt var klar fredag eftermiddag, de første kunder var endda kommet.

arrow Læs også: Grillbar brændt ned dagen før åbning

- Og så er termostaten på frituren åbenbart stået af, for den overopheder og selvantænder. Der var kunder og vi stod lige der inde, fortæller Maria Løve Østerbye.

Brandtæppe og pulverslukker kunne ikke redde grillbarens inventar. Nu er taksator og forsikring i gang med deres; Maria Løve Østerbye ved ikke, hvornår hun får afklaring; om hun kan komme til at drive grillbaren eller ej.

- Men så tænkte vi, at om ikke andet, så kan vi da køre pølsevognen herned de dage, hvor den ikke er lejet ud til selskaber, tilføjer Maria Løve Østerbye.

Og derfor kan du altså alligevel få stillet sommerens sult efter grillmad. Marias pølsevogn er på plads alle dage fra 12 til 21.

- Der vil være enkelte dage, hvor jeg ikke er her, eller hvor vi kører væk lidt tidligere, men så er det altså fordi vi har gamle aftaler i kalenderen, forklarer hun.

- Og så er menukortet jo ikke så stort som i grillen, men du kan få lidt af hvert alligevel - og under alle omstændigheder, så kan du få et smil med på vejen, tilføjer hun.

Artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag 17. juli og i Sjællandske Næstved samme dag.

Du kan købe adgang til at læse resten af artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/e-avis?utm_source=faxe&utm_medium=SN&utm_campaign=loginside

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk