18. september 2020
Arjang Mehrdad foran sit hovedapotek i Store Heddinge på Stevns.

Foto: Erik Nielsen
Arjang Mehrdad foran sit hovedapotek i Store Heddinge på Stevns. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Du kan stadig købe medicin i Karise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du kan stadig købe medicin i Karise
Faxe - 22. januar 2020 kl. 10:10
Af Alexandra Mollerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nyudnævnte apoteker Arjang Mehrdad overtager fra 1. februar 2020 apoteksfilialen i Karise sammen med hovedapoteket i Store Heddinge og apoteksudsalget i Hårlev. De tre steder udgør tilsammen én fælles enhed.

- Rent teknisk overtager jeg på de præmisser, der er nu, men jeg begynder efterhånden at udvikle stedet, så det kommer ud af den turbulente periode, det har været i, siger Arjang Mehrdad.

Den forrige apoteker Mads Middelboe opsagde sin bevilling sidste år.

11. oktober 2019 overtog Lægemiddelstyrelsen derfor driften af Store Heddinge Apotek, apoteksfilialen i Karise og udsalget i Hårlev.

Mads Middelboe var i en økonomisk krise, der blandt andet gav tomme hylder på apoteket. Det er dog ikke en enestående krise, men noget der har ramt og rammer flere apoteker i de mindre byer.

Med valget af Arjang Mehrdad som den nyudnævnte apoteker på Stevns Apotek og dermed i filialen i Karise og udsalget i Hårlev, vil han gøre sit for at bevare adgangen til et apotek med fagligt personale.

- Jeg er ansvarlig for det her apotek fra 1. februar, hvor jeg vil vende krisesituationen til noget positivt. Vi vil gerne have et optimalt forhold til vores kunder, hvor de kan regne med at vi står klar med alt det, de nu skal bruge fra et apotek, siger han.

Selvom Arjang Merhdads hovedapotek er i Store Heddinge, er apoteksfilialen i Karise en receptekspedierende enhed, hvor kunderne kan få medicin og faglig rådgivning af to farmakonomer dagligt.

Arjang Mehrdad har dog været en smule betænkelig, fordi han har hørt rygter i området, der fortæller, at apoteket i Karise lukker permanent, og det må lokalbefolkningen endelig ikke tro på, siger han.

Forkortet artikel

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved og Dagbladet Ringsted og Køge onsdag den 22. januar 2020.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læse-adgang til alle betalte dele af sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk