19. september 2020
- Driftsfolket er nødt til at gå på arbejde for, at affaldsbeholderne kan blive tømt, siger Faxe Forsynings direktør Marianne Almindsø Andersen.
gallery icon

Se billedserie

- Driftsfolket er nødt til at gå på arbejde for, at affaldsbeholderne kan blive tømt, siger Faxe Forsynings direktør Marianne Almindsø Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dit affald bliver afhentet som normalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dit affald bliver afhentet som normalt
Faxe - 26. marts 2020 kl. 09:06
Af Nadia Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagrenovation, metal, glas og plastik, bliver tømt som vanligt i de næste uger, oplyser administrerende direktør i Faxe Forsyning Marianne Almindsø Andersen.

Skraldebilerne i Faxe kommune kører stadig, fortæller administrerende direktør i Faxe Forsyning Marianne Almindsø Andersen..

-Der bliver hentet rest- og madaffald hver anden uge, som der plejer. Derudover bliver beholderen med metal, glas og plast også tømt hver fjerde uge, forklarer hun om frekvensen af affaldstømning hos privatpersoner i Faxe Kommune.

Forsyningsselskabets kontorpersonale og ledere arbejder for tiden hjemme, mens den store andel af medarbejderne i Faxe Forsyning er reelt set driftsfolk.

Det er dem, der håndterer skrald og spildevand, og de er nødt til at gå på arbejde.

- Arbejdsgangene derfor er blevet ændret. Driftsfolket er nødt til at gå på arbejde for, at affaldsbeholderne kan blive tømt. Men vi passer godt på dem, og vi har derfor sørget for, at skraldemændene ikke mødes, siger Mariannne Almindsø Andersen og uddyber:

- For at passe på dem er de fælles pauser således også blevet inddraget. Derudover er den fælles morgenkaffe afskaffet. Folkene møder ind også på forskellige tidspunkter, og kører ud en og en.

Hold afstand til mændene
Forsyningsdirektøren opfordrer til, at borgerne også passer lidt på skraldemændene, og mindsker risikoen for at de bliver smittet med coronavirussen.

- Vi ser gerne, at borgerne binder knuder på deres affaldsposer, og selvom det er hyggeligt at snakke, så skal vi stadig holde lidt afstand til skraldemændene. Der er jo mange mennesker, der er hjemme i disse dage. En skraldemand kan godt være forbi 400 huse i løbet af en dag, siger Marianne Almindsø Andersen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk