9. juli 2020
Pernille Dehli Glaring i sin butik Det Lille Madhus.

Arkivfoto.
Pernille Dehli Glaring i sin butik Det Lille Madhus. Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det Lille Madhus lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Lille Madhus lukker
Faxe - 10. januar 2020 kl. 12:00
Af Alexandra Mollerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ejeren af Det Lille Madhus lukker. Aftenarbejde og tre børn hænger alt for dårligt sammen, lyder en del af forklaringen.

Indehaveren af Det Lille Madhus, Pernille Glaring, har besluttet at lukke butikken.

- Der er ikke så meget at sige til det, andet end at jeg ikke kan få det til at hænge sammen med min familie. Der er børn, der gerne vil se deres mor, og jeg har også været syg her på det sidste, fortæller hun.

Pernille Glarings besked om at lukke butikken kom lidt pludseligt i et opslag på hendes Facebook-profil den 8. januar 2020. Inden jul skrev hun ellers, at Det Lille Madhus' lokaler var sat til genudlejning, men at hun ville drive stedet videre, indtil hun fandt en afløser.

Men i opslaget den 8. januar stod der,at stedet var lukket på grund af sygdom, og at det ikke var sikkert, at hun ville åbne igen.

- Det var meningen, at jeg ville holde åbent indtil jeg fandt en ny, men jeg kan ikke selv være der ret meget, fordi jeg har det, som jeg har det, så det giver ikke mening. Folk forventer også at møde mig dernede, men jeg kan ikke være der selv, siger Pernille Glaring.

Konkurs i Køge

Det er ikke første gang, at Pernille Glaring pludseligt lukker et spisested. Hun ejede også Skipperkroen på Køge Havn, som havde sidste åbningsdag den 10. juli 2019.

Hun overtog restauranten i 2015 fra Claus Philipsen, med kontrakt om at stedet skulle drives videre i samme ånd som hidtil. Claus Philipsen havde forinden drevet Skipperkroen i 24 år i den gamle bygning på havnen, som er fra år 1632 og ejet af ham selv.

Forkortet artikel

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved og Dagbladet Køge fredag 10. januar 2020.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for et døgns læse-adgang til alle betalte dele af sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk