21. januar 2019
Udvidelsen af SuperBrugsen i Karise omfatter også et helt nyt indgangsparti. Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

Udvidelsen af SuperBrugsen i Karise omfatter også et helt nyt indgangsparti. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den nye brugs åbner i uge 27

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye brugs åbner i uge 27
Faxe - 16. maj 2018 kl. 14:08
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karise: Mandag lukkede slagter- og delikatesseafdelingen helt ned, imens 15-20 mand fra entreprenørfirmaet C.C. Brun arbejder videre på den seneste meget store udvidelse af SuperBrugsen i Karise.

- Der er travlt, og det bliver rigtig godt med masser af plads til vores varer. Jeg forventer nu, at vi kan åbne hele den nye forretning før sommerferien, altså i uge 27, siger brugsuddeler Michael Bjerre.

Butiksarealet vokser med 500 kvadratmeter fra 1.350 til hele 2.250 kvadratmeter, og der kommer blandt andet et væsentligt større lager på 400 kvadratmeter.

- Herinde bliver der lagt fliser, og så får vi en stor sammenhængende afdeling med køle- og delikatessevarer. Det bliver rummeligt og indbydende, siger souschef Casper Juul, da han viser rundt under de rå limtræsspær ude i den nye tilbygning bag den gamle gule murstensfacade.

- Vi får meget at fejre. Brugsforeningen i Karise runder også snart 125 år, fortæller han og åbner døren ud til den nye varegård, hvor der endnu mangler et stykke af afskærmningen ind imod naboernes haver, hvor der efter aftale sættes et sort vedligeholdelsesfrit plankeværk op.

- Vi kommer til at spare meget energi med varmepumperne på taget. Der ligger 3,5 ton kølemaskiner deroppe, fortæller Casper Juul.

Torsdag den 24. maj genåbner slagter- og delikatesseafdelingen, og der skal gøres virkelig meget bag afdækningsplasten, før det kan ske, men håndværkerne har tilsyneladende helt styr på processen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk