10. december 2019
De gamle sange med Tøsedrengene skabte nostalgisk glæde hos mange af publikummerne. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

De gamle sange med Tøsedrengene skabte nostalgisk glæde hos mange af publikummerne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De gamle tøser satte gang i reggaefesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De gamle tøser satte gang i reggaefesten
Opdateret 11. august 2019 kl. 09:58
Faxe - 09. august 2019 kl. 22:28
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Motorcykler, amerikanerbiler, tog og masser af fadøl, mad og gode tilbud i butikkerne fik så mange voksne, børn og hunde til a søge mod Vinkældertorvet fredag aften, at der næsten ikke kunne være flere, da det trak op til koncert med de gamle tøser fra Tøsedrengene, altså Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen.

Men Først skulle Faxe City prisen 2019 uddeles.

Indstillingen kom fra Sanne og Jens Skjoldgaard, der ønskede at Meny i Faxes indehavere Lotte og Simon Spring skulle have prisen med den begrundelse, at de har formået at skabe en flot og velfungerende butik ud fra rammene af en nedslidt.

Man møder som kunde altid smilende og hjælpsomme medarbejdere, ikke mindst Lotte og Simon, der er i forretningen fra tidlig morgen til sen aften alle dage.

- De har skabt et familieforetagende, hvor deres børn og forældre er aktive i butikken både inde og ude, lønnet og frivilligt. De er ildsjæle, som kæmper for, at vi stadig har en slagter, en bager og et posthus i Faxe. Og de har mange praktikanter og folk i arbejdsprøvning, samt en flot og brugervenlig parkeringsplads, fortalte Faxe Erhvervsforenings formand Ib Elberg, før den store vandrepokal blev overrakt med hjælp City Prisens indstifter Kim »Porsche« Clausen.

- Det er en stor ære for os, Lene og jeg vil gerne takke alle jer trofaste kunder, uden jer kunne det ikke lade sig gøre, sagde Simon Spring tydeligt berørt over at have fået prisen.

Og så gav Ib Elberg tegn til, at de to gamle tøser og hele bandet skulle gøre klar til at give folk det, de var kommet for.

Og vi fik naturligvis »Vi var engang så tæt«, »Sig du ka li mig« og flere andre udødelig danske reggaeklassikere fra slutningen af 1970erne og 1980erne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk