24. oktober 2020
Det er ikke Steen Petersen selv, der har stået for den nye udsmykning af hans Facebookprofil.
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke Steen Petersen selv, der har stået for den nye udsmykning af hans Facebookprofil.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF'er blev hacket på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF'er blev hacket på Facebook
Faxe - 27. september 2020 kl. 17:05
Af Morten Chas Overgaard

»Svin sut den«. Sådan lød den kortfattede kommentar fra Steen Petersen i forbindelse med, at han fredag morgen skiftede sit profilbillede til et billede af Rasmus Paludan, der havde fået klippet andre øjne og en anden mund ind. Derudover var der skiftet coverbillede, så der i toppen af hans Facebook-profil var et stort billede af en gris.

Problemet er bare, at Steen Petersen ikke havde været på Facebook siden torsdag eftermiddag, og da avisen fredag eftermiddag talte med ham, kunne han ikke længere logge på.

- Den siger, at den ikke kan finde en profil, der matcher mine oplysninger, lød det fra byrådspolitikeren, da han forgæves forsøgte at logge på.

Byrådspolitikeren fastslår dog, at det i hvert fald ikke er ham, der har ændret sit profilbillede til det nødtørftigt redigerede billede af Rasmus Paludan.

- Jeg har ikke været inde at ændre billeder. Sidste gang, jeg var på Facebook var i går eftermiddags, hvor jeg skrev noget i gruppen »Politik og debat i Faxe Kommune. Derudover var der nogen, der havde lagt noget reklame på min side, som jeg fjernede, men ellers har jeg ikke foretaget mig noget, fortalte han fredag.

Lørdag fik Steen Petersen med hjælp fra en ven kontrollen over sin Facebook-profil tilbage, men selvom han nu igen kan skrive og kommentere på det sociale medie, så stopper sagen ikke her, for Steen Petersen agter fortsat at melde sagen til politiet.

Læs hele historien i DAGBLADET og Sjællandske mandag

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk