19. september 2020
Skærmene må gerne supplere, men ikke overtage undervisningen, mener Steen Petersen (DF). Foto: Morten Chas Overgaard
Skærmene må gerne supplere, men ikke overtage undervisningen, mener Steen Petersen (DF). Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF: IT må ikke afløse bøgerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF: IT må ikke afløse bøgerne
Faxe - 05. december 2019 kl. 12:14
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dagene, hvor de eneste skoleredskaber, som skolebørn havde til rådighed, var bøger og ting, der kunne ligge i et penalhus er efterhånden forbi. I dag har Chromebooks og digitale læringsmaterialer gjort deres indtog i folkeskolen, men det er ikke alle, der er ubetinget begejstret for udviklingen. Steen Petersen (DF) er ikke tilhænger af, at børn og unge bruger for lang tid bag en skærm, og derfor havde han opfordret til, at børn- og læringsudvalget fik en orientering om, i hvor høj grad undervisningen er blevet digitaliseret. Det var udsendinge fra Østskolen, der fortalte udvalget om, hvordan de bruger digitale løsninger i hverdagen, og deres beretning faldt i god jord.

- Man hører meget i debatten, om at skærmene næsten har overtaget som undervisningsmateriale, men de kunne fortælle, at de ikke har udfaset bøgerne. De har stadig klassesæt med bøger, og de har mulighed for at benytte biblioteket, men det der især glædede mig, var at mobiltelefonerne kun bruges i forbindelse med særlige projekter - ellers afleverer de mobilen om morgenen og får dem igen om eftermiddagen, lyder det fra Steen Petersen.

Denne webartikel er en forkortet version af en avisartikel. Du kan læse den fulde version i DAGBLADET Ringsted, DAGBLADET Køge og i Sjællandske Næstved torsdag den 5. december, eller ved at købe online-adgang via linket her: www.sn.dk/kobeavis

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk