16. oktober 2019
-  Mange folk kom for at se Prismet, og det har været med til at gøre dem opmærksomme på caféen også. Vi får flere henvendelser om selskaber og fester, end vi har gjort tidligere, men vi skal have fastholdt områdets besøgende i et besøg hos os også - og også nu, uden for højsæsonen, siger Morten Romme, daglig leder af Faxe vandrerhjem. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

- Mange folk kom for at se Prismet, og det har været med til at gøre dem opmærksomme på caféen også. Vi får flere henvendelser om selskaber og fester, end vi har gjort tidligere, men vi skal have fastholdt områdets besøgende i et besøg hos os også - og også nu, uden for højsæsonen, siger Morten Romme, daglig leder af Faxe vandrerhjem. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Udsigten er Årets Nyskabelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café Udsigten er Årets Nyskabelse
Opdateret 07. november 2018 kl. 15:38
Faxe - 07. november 2018 kl. 12:01
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Så fik Danhostel Faxe Vandrerhjem igen en pris ved det årlige landsmøde«, skriver Henning Poulsen, der er formand for Faxe Vandrerhjems bestyrelse på sin Facebook-profil.

arrow Læs også: Festlig (gen)indvielse af Kulturstrøget

Sidste år fik vandrerhjemmet overrakt den såkaldte CSR-pris, som gives for et Danhostel, der gør noget for at have mennesker med særlige behov i arbejde. En pris for at tage socialt ansvar. Årets udmærkelse får Faxe Vandrerhjem for Café Udsigten.

- Vi er meget glade og stolte over prisen. Det er gået utroligt stærkt fra maj og til nu. Vi åbnede og følte os nok ikke helt klar - vi har jo aldrig prøvet at drive café før - og så fik vi sådan en varm sommer, hvor vi havde besøg af forholdsvis mange gæster. Vi har ligget vandret indtil midt i august, hvor det begyndte at stilne af. Caféen er en satsning, en investering, som kræver sin tid til at finde et leje, og det er den proces, vi stadig er i gang med nu, siger Morten Romme, der er daglig leder af vandrerhjemmet.

Vandrerhjemmets bestyrelse har indtil videre besluttet at fastholde sommerens åbningstider, som er alle ugens dage fra klokken 10.00 til 20.00.

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og i Sjællandske Næstved onsdag 7. november.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen og gå på opdagelse i resten af vores betalte Plus-univers på sn.dk via linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for en 24-timers-adgang.

arrow Nu kan man virkelig nyde Udsigten
14. maj 2018 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:11
arrow Biografduo drømmer om drive-in og film i kalkbruddet
04. oktober 2015 kl. 19:20 Opdateret: kl. 08:25
arrow Store byggeplaner i Faxe Vandrehjem
11. november 2011 kl. 13:58 Opdateret: kl. 13:58
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk