26. april 2019
Café Milano har søgt og fået tilladelse til at sætte borde og stole op i den ene af de to cirkler, der udgør den nye plads mellem Nørregade og Jernbanegade. Foto: Nikolaj Rasch Skou
Café Milano har søgt og fået tilladelse til at sætte borde og stole op i den ene af de to cirkler, der udgør den nye plads mellem Nørregade og Jernbanegade. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafe Milano låner pladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafe Milano låner pladsen
Faxe - 15. juli 2018 kl. 14:54
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Mødestedet, Haslev Krogen, Hyggekrogen, Stedet, Slap-af-stedet og Vindhjørnet«, foreslår Elin Hansen i debatgruppen Vores Haslev som navnet på den nye plads ved siden af Café Milano i Jernbanegade.

»Det ender vel med at hedde Milanos place. De har jo fuldstændig overtaget den store af cirklerne med deres borde, stole og parasoller. Har de i det hele taget fået tilladelse til det«, svarer Lone Rasmussen.

Og det anliggende har Sjællandske og Dagbladet undersøgt med en aktindsigt hos Faxe Kommune, der viser, at Cafe Milano fra 1. maj til 6. oktober må opstille otte borde 16 stole i den største »rundel«, såfremt materiellet fjernes hver dag efter lukketid.

Tilladelsen gælder i 2018, og for 2019 skal der ansøges igen.

Det koster ikke noget for Cafe Milano at låne pladsen af Faxe Kommune, ligesom erhvervsbrugerne af Torvet i Haslev og Vinkældertorvet i Faxe heller ikke betaler leje.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der blev bragt i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved lørdag 14. juli.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: sn.dk/købeavis

Det koster en 20'er for en dags-adgang.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk