3. juli 2020
Tomas Legarth (tv) og Ole Vive (th) er ikke helt enige om, hvad det kræver at betjene erhvervslivet bedst muligt.Foto: Jens Wollesen
Tomas Legarth (tv) og Ole Vive (th) er ikke helt enige om, hvad det kræver at betjene erhvervslivet bedst muligt.Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Business Faxe halverer staben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Business Faxe halverer staben
Faxe - 08. september 2018 kl. 08:08
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Business Faxe har afskediget halvdelen af medarbejderne, efter byrådet har besluttet at fjerne tillægsbevillingen på 2,2 millioner kroner. Direktøren håber fortsat, at pengene vil komme erhvervslivet til gode.

- De afskedigede medarbejderes løn udgør jo langtfra de 2,2 millioner kroner, der følger med den nu opsagte tillægsbevilling. Besparelserne får derfor betydning for det arbejde, Business Faxe kan levere langt udover tabet af medarbejdere og de opgaver, der følger med dem. Eksempelvis har vi ikke længere budget til at brande lokalområdet, der jo ellers har til formål at tiltrække allerede etablerede virksomheder, anspore potentielle iværksættere til at starte ny virksomhed og fastholde de virksomheder, vi allerede har i kommunen, siger direktør i Business Faxe, Tomas Legarth, og tilføjer:

-
Det har så igen konsekvenser for de arbejdspladser, den bosætning og de skatteindtægter, der følger med vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv.

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og Sjællandske Næstved lørdag 8. september.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: sn.dk/kobeavis

Det koster en 20'er for en dagsadgang

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk