3. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Business Faxe fejrede erhvervet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Business Faxe fejrede erhvervet
Faxe - 30. november 2019 kl. 11:24
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skjorterne var pressede og kjolerne sad som de skulle, da erhvervsdrivende fra hele kommunen torsdag mødtes på Rønnede Kro for at have en aften i godt selskab.

Det var Business Faxe, der stod for arrangementet, mens Sparekassen Sjælland-Fyn, Beierholm og Faxe Turismenetværk havde sponseret de tre priser. Arrangementerne hos Business Faxe har tidligere været i noget større omgivelser, men den økonomiske virkelighed har ændret sig, efter kommunen har frataget erhvervsorganisationen en række opgaver og de penge, der fulgte med. Business Faxe er dog langt med at finde deres form igen, og torsdag aften vidnede gæsternes smil om, at der bliver set fremad.

- Vi er rigtig glade for, at så mange af vores medlemmer er dukket op, for vi er gået efter en devisen »småt men godt«. Før er 90-95 procent af vores økonomiske grundlag kommet fra kommunen, men nu har man skåret voldsomt ned i forhold til erhvervsfremme, så vi er i gang med at udvikle vores forretningsområder for ikke at være så sårbare. Nu synes jeg vi har et rigtig godt udgangspunkt for fremtiden, og vi har fået tilfredsheden tilbage i erhvervslivet, lød det fra erhvervsdirektør Tomas Legarth.

Vinderne af de tre priser blev Karise Bageri, Lhoist Faxe Kalk og Dansk Skimmel.

Du kan læse begrundelsernei DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted eller Sjællandske Næstved lørdag den 30. november eller købe adgang til avisen på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk