12. december 2017
Broen over jernbanen til Køge på Ty Hastrupvej spærres i dag og i weekenden river Preben Hockerup A/S den ned. Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

Broen over jernbanen til Køge på Ty Hastrupvej spærres i dag og i weekenden river Preben Hockerup A/S den ned. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Broen på Ty Hastrupvej fjernes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Broen på Ty Hastrupvej fjernes
Opdateret 20. september 2017 kl. 09:10
Faxe - 19. september 2017 kl. 15:53
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det nyttede ikke, at 13 familier på Ty Hastrupvej i 2014 klagede over nedlæggelsen af vejbroen over bane på Ty Hastrupvej.

De argumenterede for, at de 50 biler i døgnet, som benyttede broen, ville få en ekstra køreafstand på 2,5 kilometer, svaredende til 4,3 millioner kilometer over 95 år, som ville være en ny jernbanebros levetid.

Den nye bro kom ikke, og i weekenden river Preben Hockerup A/S den gamle bro ned. Vejen afspærres i dag i morgentimerne, og derefter går nedrivningen i gang lørdag morgen.

I den forbindelse kører der ingen tog fra Haslev Station mod Køge fra fredag klokken 22.30 til mandag morgen klokken 5, hvor der indsættes togbusser.

- Nedrivningen sker som et led i elektrificeringen af strækningen Køge Nord-Næstved, og broen fjernes for at give plads til køreledningerne. Vi beklager ulejligheden for naboer og trafikanter, siger byggeleder Kim Westh på vegne af Banedanmark.

- Vi sætter et autoværn op på begge siden af broen, som det man kender fra motorvejene, og hele broen og tilkørselsramperne fjernes. Tilbage bliver kun de lave jorddæmninger på Faxe Kommunes areal, som med tiden vil gro til, så man ikke kan se, at der har været en bro, fortæller Kim Westh.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk