29. marts 2020
Dalby Hotel oplever ligesom andre overnatningstilbud i kommunen en øget efterspørgsel. Derfor vil hoteldirektør Martin Perch Møller udvide med 20 værelser. Foto: Nikolaj Rasch Skou
Dalby Hotel oplever ligesom andre overnatningstilbud i kommunen en øget efterspørgsel. Derfor vil hoteldirektør Martin Perch Møller udvide med 20 værelser. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde i morgen om Dalby Hotels udvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde i morgen om Dalby Hotels udvidelse
Faxe - 18. februar 2020 kl. 09:39
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bag den tørre titel, lokalplan 1100-54, ligger der et visionært projekt om at udvide Dalby Hotel til næsten dobbelt størrelse fra de nuværende 28 til hele 48 værelser.

arrow Læs også: Kæmpe udvidelse af hotellet

Hotellet og Faxe Kommune er værter ved et borgermøde om udvidelsen, der holdes onsdag den 19. februar klokken 18.30 til 20 på Dalby Hotel, Vordingborgvej 425, 4690 Haslev.

Alle er velkomne til at deltage og stille spørgsmål om lokalplanen, der udlægger områdets anvendelse til hotel, restaurant, konferencelokaler, festlokaler og overnatning, hvilket er en fortsættelse af ejendommens nuværende brug.

Lokalplanen udlægger et større byggefelt, der giver mulighed for, at hytterne kan placeres på forskellige måder bag ved de eksisterende bygninger, og væk fra Vordingborgvej.

I lokalplanen fastsættes ligeledes, hvor meget parkering der skal etableres til hotellet, og at det eksisterende beplantningsbælte mod det åbne land skal bevares, for at bevare afgrænsningen mellem byen og det åbne land.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk