24. november 2017
Eli Jacobi Nielsen, Bente Abrahamsen og Steen Petersen repræsenterer Dansk Folkeparti i Faxe Byråd i dag. Ni kandidater er meldt helt klar til valget 21. november. Foto: Allan Grasberger
gallery icon

Se billedserie

Eli Jacobi Nielsen, Bente Abrahamsen og Steen Petersen repræsenterer Dansk Folkeparti i Faxe Byråd i dag. Ni kandidater er meldt helt klar til valget 21. november. Foto: Allan Grasberger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bordet fanger for DF's byrådskandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bordet fanger for DF's byrådskandidater
Faxe - 10. september 2017 kl. 10:47
Af Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er endnu 10 dage, for fælden klapper for alvor. Den dag - 19. september - skal alle de lister og partier, der i dag har sæde i Faxe Byråd, have afleveret den endelige kandidatliste.

- Og på nær en enkelt kandidat, som har trukket sit kandidatur, så er vi de samme kandidater nu som til opstillingsmødet i november, siger Pia Backquist.

Hun er formand for Dansk Folkeparti i Faxe - og selv kandidat for partiet til kommunalvalget som nummer seks på listen.

- Der er jo ingen kandidater, der trækker sig så tæt på deadline, så vi tænkte, at vi ligeså godt kunne aflevere vores liste nu, og så fokusere på det spændende, nemlig selve valget, tilføjer Pia Backquist.

Som sagt så gjort; torsdag 7. september indleverede Pia Backquist Dansk Folkepartis kandidatliste til valget - det var den første liste til dette valg.

I dag er syv lister og partier repræsenteret i Faxe Byråd; fra øverte højre hjørne i byrådssalen set fra tilhørerpladserne og rundt er det Borgerlisten, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Konservative, SF, Socialdemokraterne og Venstre.

Det er de syv lister, der skal have afleveret den endelige kandidatliste senest tirsdag 19. september.

Liberal Alliance og Radikale har i dag ingen mandater i byrådet, men vil umanérligt gerne forvandle deres lige-ved-og-næsten stemmetal fra valget i 2013 til mindst ét mandat ved valget 21. november.

Fordi de ikke allerede sidder i byrådet, skal de stille med stillere - og kan aflevere kandidatlisterne til Faxe Kommune i perioden fra 19. september frem til og med tirsdag 3. oktober.

Ikke for sjov.

Ved informationsmødet for nye kandidater til kommunalvalget i begyndelsen af august blev der lagt vægt på, at et kandidatur til byrådet ikke er for sjov - heller ikke selvom man står som nummer sjok på listen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge lørdag 9. september og i Sjællandske Næstved samme dag.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk