25. september 2021
Det sidste af stålkonstruktionen er nu monteret, men stålet i midten skal stadig fjernes, og spiralen, som man skal gå ad hele vejen til toppen skal laves af 165 elementer.Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Det sidste af stålkonstruktionen er nu monteret, men stålet i midten skal stadig fjernes, og spiralen, som man skal gå ad hele vejen til toppen skal laves af 165 elementer.Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Udsigtstårnet er næsten i mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Udsigtstårnet er næsten i mål
Faxe - 20. december 2018 kl. 17:09
Af Morten Chas Overgaard

- Man får næsten et lige så stort sug i maven, når man står hernede og kigger op, som når man står oppe i toppen og kigger ned.

Borgmester Ole Vive (V) var en af de mange mennesker, der havde skåret sig vej gennem december-disen for at være med til rejsegilde for udsigtstårnet ved Camp Adventure, og han glæder sig over, at det storstilede projekt er ved at nå sin ende.

Tårnet er nemlig ikke bare en turistattraktion, det er også et udtryk for, at det ikke kun er storbyer, der kan imponere folk fra hele verden med visionære byggeprojekter, og det kommer hele området til at mærke.

- Alle elsker at være del af en succes, og så skal man ikke glemme, at succes avler mere succes. Det her er jo ikke bare fortællingen om tårnet. Alle, der arbejder på projektet er folk fra Midt- og Sydsjælland, så det er også fortællingen om, at kompetencen, kapaciteten, viljen og evnerne findes her hos os, siger Ole Vive.

Man kan ikke holde rejsegilde uden taler, og Camp Adventures direktør, Jesper Mathiesen, lagde for:

- Jeg har aldrig prøvet at være bygherre før, og jeg vil faktisk også gerne hurtigt af med den titel igen - jeg vil hellere være tårn-ejer, sagde Jesper Mathiesen.

Læs hele artiklen i DAGBLADET og Sjællandske fredag

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk