17. maj 2021
Ny døgnåben haveaffaldsplads åbnet hos AffaldPlus i Haslev. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Ny døgnåben haveaffaldsplads åbnet hos AffaldPlus i Haslev. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Nu kan du komme af med haveaffaldet døgnet rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Nu kan du komme af med haveaffaldet døgnet rundt
Opdateret 18. april 2019 kl. 14:18
Faxe - 18. april 2019 kl. 14:16
Af Kathrine Harvey

Skærtorsdag åbnede AffaldPlus en 2500 kvadratmeter stor ny haveaffaldsplads i Norgesgade i Haslev, lige ved siden af genbrugspladsen.

Og der var allerede trailere fulde af grene og kvas fra pladsen åbnede.

- Vi har manglet mere plads, og især til haveaffaldet. Som det har været hidtil, så har et hjørne af genbrugspladsen været afspærret til at folk kunne læsse haveaffaldet af, men det har skabt kaos med trailere, der blokerede for alle andre trailere, der skulle rundt til de øvrige containere på pladsen. Så vi er rigtig glade for, at folk nu har en hel plads, de kan køre haveaffald til - og her er til gengæld rigtig god plads, siger Allan Johansen, vicedirektør og chef for genbrug og udvikling i AffaldPlus.

Den officielle indvielse af Haslev Haveaffald, som pladsen blev »døbt«, stod Henrik Aakast (V), byrådsmedlem i Faxe Kommune og medlem af AffaldPlus' bestyrelse for.

- Bemærk lige: Her er ingen kø til pladsen. Vejret er dejligt, og påsken er en dejlig højtid. Faktisk bliver omkring 50 procent af den samlede mængde haveaffald, som bliver kørt på haveaffaldspladserne, afleveret her netop i påsken, så mon ikke der nok skal komme run på i løbet af de nærmeste dage, sagde han blandt andet, inden han erklærede pladsen for åben.

Nu kom der ellers fart på trailerne, som efterhånden holdt i kø uden for pladsen, klar til at komme ind og blive læsset af.

Og så gik turen ellers til den til lejligheden opstillede pølsevogn, hvor der blev langet pølser over disken i en lind strøm,

Læs mere i DAGBLADET Køge, DAGBLADET Ringsted og Sjællandske Næstved lørdag 20. april.

Du kan købe adgang til artiklen og resten af dagens e-avis på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Det koster 25 kroner for en døgnadgang,

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk