31. maj 2020
80'erne var i sandhed et ømt årti med en særpræget mode, og lørdag aften stod det klart, at der er folk i Dalby, der mindes 80'erne med glæde. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

80'erne var i sandhed et ømt årti med en særpræget mode, og lørdag aften stod det klart, at der er folk i Dalby, der mindes 80'erne med glæde. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Dalby har absolut ikke glemt 80'erne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Dalby har absolut ikke glemt 80'erne
Faxe - 27. oktober 2019 kl. 10:15
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håret var højt, de skriggule leggings sad, som de skulle, og træningstøjet var naturligvis indkøbt i de mest moderigtige lilla og turkis pastelfarver, da Dalby Forsamlingshus lørdag aften skruede tiden lige under 40 år tilbage.

I et forsøg på at finde et arrangement, der kunne samle Dalby som lokalsamfund, havde Dalby og Omegns Borgerforening inviteret til 80'er-fest i forsamlingshuset, og der hersker vist ingen tvivl om, at der er folk i Dalby, der kigger tilbage på 80'erne med længsel.

- Vi solgte over 100 billetter den første time. Vi troede, det var løgn, men det er super motiverende, og det gør jo, at det har været det hele værd, siger Mia Nedergaard, der er formand i borgerforeningen, inden hun stryger tilbage ud på dansegulvet, hvor halvdelen af byen allerede snurrer ud og ind mellem hinanden til tonerne af »Walking on Sunshine« med Katrina and the Waves.

Allerede efter tre dage var de 190 billetter til festen revet væk, og et kvarter inden dørene åbnede stod der allerede en horde af festglade mennesker klar med hofterne i danse-gear og en tvivlsom mode-stil.

- Det har været fuldstændig fantastisk at mærke den opbakning der har været fra både de erhvervsdrivende og fra borgerne. I borgerforeningen prøver vi på at få forskellige ting op at stå, og vi vil gerne lave noget, der fanger. Folk har glædet sig, og når man ser på, hvor meget folk har gjort ud af deres udklædninger, så må man bare sige, at det her har ramt plet, siger Østen Agensø, der er medlem af bestyrelsen i Dalby og Omegns Borgerforening.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved mandag den 29. oktober.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk