22. oktober 2019
Skumfesten er kulminationen på sidste skoledag i Faxe Kommune, og der blev danset og krammet på livet løs. Foto: Morten Chas Overgaard
gallery icon

Se billedserie

Skumfesten er kulminationen på sidste skoledag i Faxe Kommune, og der blev danset og krammet på livet løs. Foto: Morten Chas Overgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Bas-arm og skumfest til sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Bas-arm og skumfest til sidste skoledag
Faxe - 24. maj 2019 kl. 19:40
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Plænen bag Møllevangskolen er blevet det nye festplads for årets sidste skoledag, og fredag blev der festet som om, eleverne aldrig skulle åbne en bog igen.

Musikken bragede ud over pladsen, så man kunne føle den tunge bas fra Benny Benassi, Rune RK og Suspekt helt ind i brystkassen, og eleverne var i år tættere på scenen for at skabe en tættere stemning.

- I forhold til sidste år har vi rykket forlystelserne tættere sammen, så der ikke er så meget plads imellem dem, og så har vi snakket meget med eleverne om alt det, de må, i stedet for at fokusere på det, de ikke må, siger SSP-konsulent Christina Hansen, der sammen med SSP-kollegaerne og Natteravnene står for arrangementet.

En af de ting, eleverne ikke må, er at drikke alkohol, og selvom sidste skoledag for mange unge hænger uomtvisteligt sammen med et solidt alkoholindtag, så var der rigtig god stemning på pladsen, hvor der blev danset, krammet, kastet med vand og heppet på kammeraterne, i de forskellige forlystelser.

- Jeg synes, de har taget godt imod det. Vi har været ude og forventningsafstemme, og selvfølgelig har der været spørgsmål om, hvorfor de ikke måtte drikke, men det har været færre end sidste år, Siger Christina Hansen og fortsætter:

- Det her det handler ikke om, at de ikke må drikke, for vi skal ikke være moralens vogtere i forhold til, om man skal drikke på sidste skoledag i niende klasse. Det handler om, at de ikke må drikke de tre timer, de er sammen med os, for vi tror rent faktisk godt, man kan have en fest uden, og det vil vi gerne vise eleverne, lyder det fra en tilfreds SSP-konsulent, der i år fik lov til at holde skumkanonen i festens absolutte kulmination: Skumfesten.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk