19. oktober 2021
Motoren skal også være ren. Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Motoren skal også være ren. Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilen får den store tur - ude og inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilen får den store tur - ude og inde
Faxe - 18. juli 2017 kl. 13:57
Af Cecilie Hänsch

Du kan køre til Næstved eller til Køge - ellers må du selv frem med knofedt og tålmodighed, hvis du vil have lakken på din bil til at skinne som den dag, den kørte ud af fabrikken.

Eller du kan svinge ind på Nygade i Faxe, hvor Khalil Naamani forleden slog værkstedsporten op til Faxe Car Wash.

- Jeg har altid drømt om at være selvstændig, og der manglede virkelig et klargøringscenter i Faxe, konstaterer Khalil Naamani.

Han bor i Rønnede, hvor han er opvokset, og er helt overvældet over den modtagelse, Faxe Car Wash har fået.

- Jeg er lige åbnet, og Fadi og jeg går her søndag eftermiddag og ordner biler, for der er også bookninger til i morgen og dagen efter det, fortæller Khalil Naamani.

Fadi Mahammed er indtil videre i praktik, og han og Khalil Naamani har fået etableret en arbejdsgang, hvor grundig indvendig og udvendig rens af en større mellemklassebil kan klares på godt en time.

- Og så er den vasket og poleret, så lakken skinner, lover Khalil Naamani.

På værkstedet på Nygade er der stadig kasser med flyers, der skal deles ud, og så har Khalil Naamani en helt speciel kundegruppe i tankerne:

- Hvis du vil sælge din bil - eller hvis du som bilforhandler skal sælge brugte biler, så gør det en stor forskel på prisen, hvis bilen er shinet helt op ude og inde. Så nu skal jeg i gang med det store lobby-arbejde hos bilforhandlerne, siger Khalil Naamani.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag 17. juli og i Sjællandske Næstved samme dag.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/e-avis?utm_source=faxe&utm_medium=SN&utm_campaign=loginside

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk