7. december 2019
En personbil stødte sammen med en modkørende bus på Faxevej imellem Faxe og Rønnede sent onsdag aften kort før klokken 23.12. Foto: Jens Rolighed
En personbil stødte sammen med en modkørende bus på Faxevej imellem Faxe og Rønnede sent onsdag aften kort før klokken 23.12. Foto: Jens Rolighed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bil og bus kolliderede: Spærrede landevej i tæt på to timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bil og bus kolliderede: Spærrede landevej i tæt på to timer
Opdateret 01. august 2019 kl. 11:33
Faxe - 01. august 2019 kl. 11:08
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 13-årig pige blev sent onsdag aften kørt væk med ambulance fra Faxevej imellem Faxe og Rønnede, hvor der kort før klokken 23.12 skete en trafikulykke, da den personbil hun var passager i stødte sammen med en modkørende bus.

- Personbilen kørte af ukendte årsager over i den modgående kørebane, hvor bussen kører, og de støder sammen. Føreren af personbilen var en 22-årig mand fra Ringsted, og passageren i bilen var en 13-årig pige, der blev kørt til behandling på sygehuset, oplyser Palle O. Hansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bussen endte ude på marken, og vidnet Jens Rolighed kunne høre nogen skrige ude i mørket. Først ankom to ambulancer, så politiet og klokken 23.46 blev Midt- og Sydsjællands Brand og Redning rekvireret til oprensning af olie og vragdele på Faxevej, der var afspærret frem til klokken 1 om natten.

Der var ingen tilskadekomne i bussen, og der blev rutinemæssigt taget en blodprøve fra føreren af personbilen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk