14. december 2017
Optakten til det umotiverede og grove overfald, hvor en 51-årig mand blev slået og sparket i ansigtet, startede ved Mesterbageren torsdag morgen, hvor de to unge mænd på 18 og 19, der stod bag, ville købe morgenmad. Bagermester Brian Hansen var med til at pågribe gerningsmændene.
Optakten til det umotiverede og grove overfald, hvor en 51-årig mand blev slået og sparket i ansigtet, startede ved Mesterbageren torsdag morgen, hvor de to unge mænd på 18 og 19, der stod bag, ville købe morgenmad. Bagermester Brian Hansen var med til at pågribe gerningsmændene.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Berusede hos bageren: Unge mænd slog og sparkede tilfældig forbipasserende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Berusede hos bageren: Unge mænd slog og sparkede tilfældig forbipasserende
Opdateret 22. september 2017 kl. 11:16
Faxe - 22. september 2017 kl. 11:13
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Episoden, der torsdag morgen endte med at en 51-årig mand blev slået og sparket i ansigtet af to mænd på 18 og 19 år, startede hos Mesterbageren i Jernbanegade i Haslev, hvor de unge mænd, i beruset tilstand, ville købe morgenmad.

arrow Læs også: Endnu en rolig weekend i Haslev

- De to unge mænd er på vej hjem fra byen, og efter at have været inde og købe morgenmad hos bageren. Så laver de hærværk på en håndværkerbil, der stå parkeret uden for, og da den 51-årige forurettede møder dem længere nede ad gaden, siger han til dem, i et humoristisk tonefald, om de ikke bare skal gå hjem og sove, så overfalder de ham. Han bliver slået og sparket i ansigtet, og han har fået et af de største sæbeøjer, jeg har set. Han var stadig på sygehuset, da vi gik hjem i går, men ud fra hvad jeg ved, så er han ikke kommet yderligere til skade fysisk, siger Mads Justesen, politikommissær ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, til sn.dk.

Politikommissæren oplyser videre, at det var en håndværker, en anden lokal person og bageren selv, der fik overmandet de to unge mænd og fastholder dem til politiet kommer.

Den 51-årige sad på en trappesten ved Tulles Legetøj og blødte og havde det dårligt, da politiet ankom.

De to mænd blev anholdt og er nu sigtet for grov vold og hærværk.

- Man har vurderet, at de ikke skal fremstilles i grundlovsforhør, da der ikke er grundlag for at varetægtsfængsle dem. Her kigger man på parametre som, om de har begået kriminalitet før, om de har reststraf i banken, og det har de pågældende to unge mænd ikke, siger Mads Justesen.

De to mænd er afhørt, sagen er sendt til anklagemyndigheden, og næste skridt i sagen er en indkaldelse til domsforhandlinger.

Artiklen her bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge fredag 22. september og i Sjællandske Næstved lørdag 23. september.

Du kan købe adgang til at læse resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Dialogmøde: Haslev rejste sig i flok
06. oktober 2017 kl. 14:45 Opdateret: kl. 14:45
arrow Haslev Taxi: Usædvanlig rolig nat - vi kunne godt hente kunder
24. september 2017 kl. 08:25 Opdateret: kl. 10:05
arrow Uroligheder og utryghed: Taxafirma holder sig nu væk fra Jernbanegade
23. september 2017 kl. 13:15 Opdateret: kl. 16:34
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk