20. oktober 2018
Politiet var talstærkt til stede ved kiosken torsdag aften, og fredag overtog politiets hjemmeværn bevogtningen, indtil politiets teknikere kunne undersøge gerningsstedet.Foto: Cecilie Hänsch
gallery icon

Se billedserie

Politiet var talstærkt til stede ved kiosken torsdag aften, og fredag overtog politiets hjemmeværn bevogtningen, indtil politiets teknikere kunne undersøge gerningsstedet.Foto: Cecilie Hänsch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandekrigen er kommet til Faxe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandekrigen er kommet til Faxe
Opdateret 10. november 2017 kl. 14:08
Faxe - 10. november 2017 kl. 13:09
Af Morten Overgaard, Kathrine Harvey og Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring klokken 23 torsdag aften blev aftenfreden på Vinkældertorvet i Faxe brudt af højlydte brag fra flere skud affyret mod kiosken 4Kløveren i torvegade. Her prøvede maskerede mænd ifølge vidner på stedet at trænge ind i 4Kløveren med jernrør eller knipler, men da direktøren nåede at låse døren, affyrede en af personerne skud ind gennem butikken.

arrow Læs også: Politiet bekræfter: Skudepisode i Faxe er en del af bandekrigen

Avisen erfarer, at det angiveligt var det medlemmer af den hollandske rockergruppe Satudarah, der skød ind ad vinduet natten til fredag.

Avisen erfarer også, at urolighederne i Faxe har forbindelse til episoderne i Klippinge på Stevns og i Rønnede og Faxe i sidste uge, hvor der ifølge vidner i Rønnede var forsamlet flere tatoverede mænd i biler. I Faxe fandt man patroner til et haglgevær og to knive i en bil, der var blevet stoppet.

Skyderiet i Faxe skulle angiveligt være sket på grund af et opgør mellem Satudarah og folk i miljøet omkring Bandidos og Hells Angels. I har ugerne forud for skyderiet torsdag aften er der observeret fire biler med 8-10 mennesker, der er kørt rundt i området omkring Vinkældertorvet.

Avisen har fået oplysninger om, at der tale om en sølvgrå Audi, en sort VW Touran, en sort eller mørkeblå Mercedes E-klasse og en fjerde bil, som ikke er beskrevet.

Avisen erfarer, at det kun var en af gerningsmændene, der skød mod spillehallen i Faxe torsdag.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge fredag den 10. november og i Sjællandske Næstved lørdag den 11. november.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Skud affyret mod spilkiosk i Faxe
10. november 2017 kl. 05:46 Opdateret: kl. 05:48
arrow Kunder måtte dukke sig: Maskerede mænd skød mod kiosk
10. november 2017 kl. 01:54 Opdateret: kl. 01:54
arrow Video: Skud affyret mod kiosk i Faxe
09. november 2017 kl. 23:56 Opdateret: kl. 00:16

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk