21. marts 2019
»Al færdsel på badebroen forbudt«, skriver park- og vejafdelingen i Faxe Kommune, der forventer, at badebroen bygges færdig i morgen torsdag. Foto: Connie Kisselhegn
»Al færdsel på badebroen forbudt«, skriver park- og vejafdelingen i Faxe Kommune, der forventer, at badebroen bygges færdig i morgen torsdag. Foto: Connie Kisselhegn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badebroen forventes klar i morgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badebroen forventes klar i morgen
Faxe - 11. juli 2018 kl. 14:51
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den skulle være klar, og måske bliver den det i morgen, den længe ventede badebro udfor flagstangen i Faxe Ladeplads. Tilladelsen var på plads 28. juni, og fredag 6. juni lagde borgemester Ole Vivi (V) dette udsagn op i gruppen Politik og debat i Faxe Kommune:

»Nu er det officielt sommer«, forsynet med en smiley, thumbs up og billeder af badebroen det første lille stykke af den 51,5 meter lange badebro.

Siden da har mange borgere efterspurgt badebroen og undret sig over, at den ikke må benyttes. En af dem er Connie Kisselhegn, der skriver: »Det var en kort fornøjelse med den badebro«.

- Det er egentlig forkert, for fornøjelsen er der jo slet ikke. Det hænger dårligt sammen med den propaganda man har ført for, at nu var badebroen klar til brug. Det minder mig om indvielsen af Prismet, der heller ikke var færdigt, da det blev indviet, siger Connie Kisselhegn.

Ebbe Grøn fra park- og vejafdelingen i Faxe Kommune siger i dag til avisen, at man forventer, at arbejdet på badebroen genoptages i morgen torsdag, når de sidste materialer er leveret:

- Jeg tør ikke sige, om de er forsvundet under transporten eller ikke var med fra leverandøren, men der manglede i hvert fald nogle rustfri skruer og beslag, som det har taget nogle dage at fremskaffe. Så meldingen herfra er, at badebroen formentlig er klar i morgen, men jeg kan ikke love det, siger Ebbe Grøn og tilføjer, at det er det alleryderste stykke af badebroen, der mangler.

- Det har også været en udfordring at få sat pælene godt nok fast på den sidste del af badebroen, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk