19. oktober 2019
Kort før klokken 16.30 blev de lokale brandfolk kaldt ud til brand ved Strandgården i Faxe Ladeplads. Branden blev slukket, men det skal nu undersøges, hvordan den er startet, oplyser indsatsleder Klaus Simonsen. Foto: Torkild Svane Kraft
gallery icon

Se billedserie

Kort før klokken 16.30 blev de lokale brandfolk kaldt ud til brand ved Strandgården i Faxe Ladeplads. Branden blev slukket, men det skal nu undersøges, hvordan den er startet, oplyser indsatsleder Klaus Simonsen. Foto: Torkild Svane Kraft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arm i maskine og brand i klit inden for en time

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arm i maskine og brand i klit inden for en time
Faxe - 04. april 2019 kl. 17:36
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med kort tids mellemrum blev de lokale brandfolk kaldt ud på opgaver i Rønnede og i Faxe Ladeplads torsdag eftermiddag.

Kort før 15.30 tikkede der en melding ind om, at en mand sad fast i en maskine med sin arm hos Johs. Møller Maskiner på Industrivej 9 i Rønnede.

- Manden sad fast i en gravemaskine - der er tale om et firma, der reparerer gravemaskiner - men han var kommet fri, inden vi kom der ud. Hans var kommet meget til skade med sin arm, fik vi at vide, og han var blevet hentet i lægehelikopter og kørt til Rigshospitalet, siger vagthavende indsatsleder, Klaus Simonsen, til sn.dk.

Politiet blev tilkaldt, som er proceduren ved arbejdsulykker.

- Vi er ved at undersøge, hvad der er årsag til ulykken, og arbejdstilsynet er underrettet, som er normal procedure, siger vagtchef Stefan Jensen, Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, til sn.dk.

Han oplyser, at der er tale om en 36-årig mand, og at man ikke ved andet om hans tilstand end at han havde haft sin arm i klemme i en maskine og var blevet bragt til Rigshospitalet.

En lille time senere tikkede en melding om naturbrand ind. »Det brænder i klitten ud for Strandgården«, stod der, og så måtte indsatslederen og hans stab rykke ud med brandslukning til Faxe Ladeplads.

- Vi var lige kommet hjem fra Rønnede, da vi fik meldingen, og så røg vi af sted igen. Det brændte en meter fra en bygning derude, men vi fik slukket den ret hurtigt. Vi fandt nogle brændende tændbriketter på stedet. Nogle har måske haft tændt et bål, og det er ikke så hensigtsmæssigt, for græsset er ret tørt. Så vi har rekvireret politiet, som skal undersøge sagen nærmere, siger Klaus Simonsen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk