23. november 2017
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ansat stjal benzin på kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ansat stjal benzin på kort
Faxe - 19. marts 2017 kl. 12:02
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 37-årig kvinde blev fredag dømt ved Retten i Næstved for et alenlangt anklageskrift, der blandt andet indeholder tre bilvaske og 31 tankninger af egen bil på Faxe Kommunes OK benzinkort for i alt 8.405 kroner.

Kvinden havde i alt fire vikariater i Faxe Kommune fra oktober 2014 til sin sygemelding i juli 2015. Indtil da kørte hun ud til borgerne. Stort set altid i sin egen bil, fordi de kommunale biler blev brugt af afdelingens fastansatte, forklarede den 37-årige i retten.

- Efter et par måneder finder jeg ud af, at mine kollegaer får betaling for at køre i egen bil. Jeg spørger min chef, om jeg også kan få penge, men hun svarer, at det bliver for svært at finde ud af, hvor jeg har kørt, men jeg får et kort fra hende med pinkode til, som jeg kan tanke benzin fra, forklarede den 37-årige.

Anden del af retssagen imod den 37-årige drejede sig om et butikstyveri, der blev begået i Kvickly i Haslev 19. februar 2015.

Der lå varer for 2.101,45 kroner i indkøbsvognen, og den 37-årige kvinde, der har to tidligere bøder for tyveri, blev idømt en samlet straf på 60 dages betinget fængsel, der altså ikke skal afsones.

Straffen omfatter også volden imod butiksdetektiven og benzintyveriet fra Faxe Kommune.

- Jeg er tilfreds med dommen, og vil ikke anke den. Retten har taget hensyn til kvindens psykiske tilstand, og stillet vilkår om, at hun gennemgår en psykiatrisk behandling, siger anklager Chris Martinsen til avisen.

Kvinden oplyste i retten, at hun er plaget af angst i en sådan grad, at hun tager psykofarmaka dagligt.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og Sjællandske Næstved lørdag 18. marts.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af lørdags-avisen - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk