25. november 2020
Akuthelikopteren måtte en tur til Tureby, efter en medarbejder hos Cirkus Baldoni fik en allergisk reaktion på at spise en polsk syltet agurk. Privatfoto
Akuthelikopteren måtte en tur til Tureby, efter en medarbejder hos Cirkus Baldoni fik en allergisk reaktion på at spise en polsk syltet agurk. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akuthelikopter rykkede ud til cirkus: Medarbejder havde spist en polsk agurk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akuthelikopter rykkede ud til cirkus: Medarbejder havde spist en polsk agurk

Der blev rykket ud med alt fra ambulance til akuthelikopter, da en medarbejder hos Cirkus Baldoni mandag eftermiddag fik en allergisk reaktion på en syltet agurk.

Opdateret 09. november 2020 kl. 15:43
Faxe - 09. november 2020 kl. 15:10
Af Morten Chas Overgaard

Forberedelserne til Baldonis Julecirkus er så småt i gang, men mandag eftermiddag fik cirkusfolket hos Baldoni en voldsom overraskelse. En af cirkussets medarbejdere fik nemlig så voldsom en allergisk reaktion, at der blev sendt en helikopter af sted til Tureby.

- En af vores medarbejdere havde spist en syltet polsk agurk, og da han kom til mig ti minutter efter, var hans øjne og tunge hævet helt op, og han havde svært ved at trække vejret, fortæller pressechef i Cirkus Baldoni, Camilla Frimann, der med det samme kontaktede medarbejderens læge.

Lægen bad hende om at ringe 112, og her tog de ingen chancer.

- Alarmcentralen sagde, at de havde sendt hele pakken, så der kom både en lægebil, en ambulance og deres akuthelikopter, men det blev der heldigvis ikke brug for, siger Camilla Frimann.

Redningspersonalet fik stabiliseret situationen, og da teltarbejderen igen kunne trække vejret, blev han taget med på Køge Sygehus, og helikopteren kunne flyve af sted igen.

Agurken kom efter sigende fra en af de andre medarbejdere, der havde taget den med hjemme fra Polen, men de øvrige medarbejdere, der også havde smagt på lækkerierne, udviste ingen tegn på allergiske reaktioner.

Dermed er der nok blot tale om et uheldigt tilfælde af allergi, som forhåbentlig ikke er for alvorligt.

- Vi har aftalt, at han ringer, når han skal hentes fra hospitalet. Vi er rigtig glade for ham, og han er rigtig god, men de næste par dage skal han nok lige have noget ro, siger Camilla Frimann, og understreger, at det for den enkelte medarbejders vedkommende nok er slut med at spise syltede agurker.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk