19. oktober 2018
Vordingborgs tidligere borgmester Knud Larsen gav Knud Erik Hansen et par velvalgte ord med på dagen. Blandt andet at han skal indse, at mailen ikke er i stykker, selvom der bliver længere mellem henvendelserne i fremtiden. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Vordingborgs tidligere borgmester Knud Larsen gav Knud Erik Hansen et par velvalgte ord med på dagen. Blandt andet at han skal indse, at mailen ikke er i stykker, selvom der bliver længere mellem henvendelserne i fremtiden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afgående borgmester: Farvel til verdens bedste job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afgående borgmester: Farvel til verdens bedste job
Faxe - 20. december 2017 kl. 21:16
Af Kathrine Harvey og Cecilie Hänsch
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var rystende stemmer, tårer i øjenkrogene og højlydte grin da Knud Erik Hansen onsdag eftermiddag sagde farvel efter otte år som borgmester i Faxe Kommune.

Otte år, så ved man et og andet, også når man som Knud Erik Hansen (S) må sige farvel til posten som borgmester fordi det borgerlige flertal, der alle dage har været i Faxe Kommune, på valgnatten blev vekslet til en blå borgmesterkæde.

- Borgmester Dalsgaard fra Ballerup fortalte i sin tid mig og andre nyvalgte borgmestre, at vi har verdens bedste job. Jeg kan hun give ham ret. Det har handlet meget om økonomi, effektiviseringer og ejendomsstrategi. Men jeg må bare sige, at det er helt afgørende forudsætninger for alt det, vi nu er lykkedes med, sagde borgmesteren i sin 11 minutter lange afskedstale, som han afsluttede med en opfordring til kommende borgmester Ole Vive (V):

- Held og lykke med det, Ole. Pas nu på vores kommune. Og jeg syn's, I skulle overveje, om I ikke kunne bruge os til et eller andet her de næste år - en slet skjult opfordring til den blå flertalsgruppe om at genoverveje et bredere politisk samarbejde den kommende byrådsperiode.

Gæsterne til receptionen kom fra nær og fjern. Nuværende og tidligere borgmestre fra andre kommuner i Region Sjælland. De kom fra Vordingborg, Vallensbæk, Solrød og Stevns og tale alle varmt om samarbejdet og sparringen på tværs af kommuner.

Medarbejdere i kommunens institutioner, ledere, erhvervslivet, andre samarbejdspartnere og en række af de nuværende og tidligere byrådsmedlemmer. Socialdemokraternes partigruppe i Faxe var også mødt talstærkt frem.

Netartiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Sjællandske Næstved, DAGBLADET Køge og DAGBLADET Ringsted torsdag 21. december.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk