21. september 2021
»Annas Aner« er holdet som bestod af 16 voksne og tre børn, der alle er efterkommere af Ane  Dorthea Jensen. Foto: Nikolaj Rasch Skou
gallery icon

Se billedserie

»Annas Aner« er holdet som bestod af 16 voksne og tre børn, der alle er efterkommere af Ane Dorthea Jensen. Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 500 gik og løb stafetten i et fantastisk vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

500 gik og løb stafetten i et fantastisk vejr
Faxe - 12. september 2021 kl. 14:20
Af Nikolaj Rasch Skou

Stafet for livet i Haslev blev gennemført med lige omkring 500 deltagere i gymnasieparken, hvor solen tilsmilede alle, der gik og løb for kampen imod kræft.

Mere end 6.100 deltagere, heraf 330 kræftfightere, har gennem Stafet for Livet Haslev over syv år hentet 2,1 millioner kroner hjem til Kræftens Bekæmpelse.

- Det er så flot og imponerende, at I er kommet så langt, så hurtigt her i 2021, der har været præget af coronarestriktionerne. I har planlagt det og været fysisk samlet, med en march gennem byen. Det er spændende og viser, at Haslev holder sammen og kærer sig om hinanden, sagde Kræftens Bekæmpelses direktør, Jesper Fisker.

- Vi støtter kræftforskningen med 400 millioner kroner årligt, og det kan vi kun gøre, fordi I og mange andre samler penge ind, sagde han.

Du kan se en video fra afslutningen her: https://sn.dk/tvsndk/?tagsid=2113&v=62880

Læs mere i den trykte avis i morgen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk