11. december 2017
En patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi anholdt torsdag en 48-årig mand på hans bopæl i Faxe og sigtede ham for et overfald påskedag i Rønnede.
En patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi anholdt torsdag en 48-årig mand på hans bopæl i Faxe og sigtede ham for et overfald påskedag i Rønnede.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 48-årig sigtet for påske-overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

48-årig sigtet for påske-overfald
Faxe - 21. april 2017 kl. 11:48
Af Cecilie Hänsch og Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi er kommet meget nærmere en opklaring af det voldsomme overfald påskedags aften på 61-årige Finn Nielsen i Rønnede.

Torsdag blev en 48-årig mand fra Faxe anholdt på sin bopæl og sigtet for overfaldet.

Et overfald, der fandt sted, da Finn Nielsen luftede sin hun ved Ny Næstvedvej og gestikulerede af en fart-bilist. Det fik den hurtige bilist til at stige ud af sin bil - en mindre, sort bil - og tildele Finn Nielsen en række slag i ansigtet, så hans kunstige tænder blev slået i stykker, og hans øje blev hævet.

Finn Nielsens familie efterlyste sammen med Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi vidner, der havde set optrinnet - eller måske kendte til gerningsmanden.

Det gav pote, for unge efterforskere hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi spurgte om overvågnings-video'er hos de lokale tank-stationer. Her var en person og en bil, der passede til signalementet, som havde tanket umiddelbart før overfaldet på Finn Nielsen.

Selve anholdelsen og sigtelsen foregik ifølge politiet ganske fredeligt ved at en patrulje troppede op på den 48-åriges bopæl i Faxe. En adresse, der er let at finde for politiet, når først der er styr på bilens registreringsnummer.

Den 48-årige er nu sigtet for vold, og når politiets efterforskning er helt afsluttet venter der et retsligt efterspil for vejvreden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk