18. november 2017
Man skal vente med at tage tøjet af, før man står ansigt til ansigt, lyder rådet fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, efter en 37-årig fredag blev afpresset med offentliggørelse af en nøgenvideo efter nøgen-flirt med kvinde på Skype.
Man skal vente med at tage tøjet af, før man står ansigt til ansigt, lyder rådet fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, efter en 37-årig fredag blev afpresset med offentliggørelse af en nøgenvideo efter nøgen-flirt med kvinde på Skype.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 37-årig mand afpresset efter nøgen-flirt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årig mand afpresset efter nøgen-flirt
Opdateret 16. oktober 2017 kl. 22:26
Faxe - 16. oktober 2017 kl. 22:14
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi delte mandag aften på deres Facebook-side en noget usædvanlig sag om afpresning.

»Formentlig troede en 37-årig mand fra Haslev, at han havde fundet - måske ikke den store kærlighed - men i hvert fald godt selskab i en periode, da han fredag, via app'en Loovo, var kommet i kontakt med en kvinde.

Fra app'en bevægede de to sig videre til Skype, hvor kvinden tog sit tøj af.

Manden gengældte afklædningen, men nu fik tonen en knapt så hjertelig lyd.

Kvinden skrev, at hun havde optaget en video af den afklædte mand, og at han skulle betale hende 500 euro, for ellers ville hun offentliggøre videoen af ham nøgen.

Det var ikke lige afpresning, manden havde haft i tankerne, da han tog sit tøj af, og han kontaktede derfor politiet, som kunne fortælle ham, at han under ingen omstændigheder skulle overføre penge til kvinden. Han skulle i stedet skynde sig at tage en masse skærmdumps (billeder fra computerskærmen red.) og sende dem til politiet som dokumentation fore deres samtale og samvær online.

Den 37-årige sendte 36 skærmdumps, der bakkede hans historie op.

Kvinden i den anden ende havde »absolut ikke rent mel i posen«, som politiet formulerer det, og hun blev ved med at true med, at hun ville lægge videoen ud på mandens Facebook-side, hvis ikke han overførte pengene.

Videoen er, så vidt politiet ved, dog ikke offentliggjort i skrivende stund«, skriver politiet, og tilføjer:

»Hvordan beskytter man sig over for den slags? Amorinerne blomstrer, modparten er sød, og man vil rigtig gerne i kontakt med hende eller ham. Hvad gør man så?«

Politiet skriver videre . og kommer med følgende råd:

»Der lurer jo folk med skumle bagtanker alle vegne - også bag computerskærme - og selv om det er meget ærgerligt, at vi ikke kan stole mere på hinanden, så vil vores gode råd være at vente med at tage tøjet af, til man mødes ansigt til ansigt. På den måde vil det være lidt lettere at kontrollere, om man bliver optaget eller ej.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk