20. november 2019
Foto: Kathrine Harvey
Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig reddede sin mor ud af brændende bygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig reddede sin mor ud af brændende bygning
Opdateret 02. juli 2019 kl. 10:40
Faxe - 02. juli 2019 kl. 10:21
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var meget kort fra tanke til handling for en 29-årig mand, da han natten til tirsdag fik reddet sin 64-årige mor ud af hendes brændende lejlighed.

Den 29-årige bor i lejligheden i stueetagen, og omkring midnat brød en voldsom brand ud i lejligheden på førstesal, hvor den 29-åriges mor bor.

- Da vi ankom, var lejligheden overtændt. Det vil sige, at alt brænder, og flammerne står op af taget, fortæller indsatsleder i Faxe Brand og Redning Peter Liebst.

Da brandvæsnet fik meldingen, befandt moren sig stadig på førstesalen, men den 29-årige fik fat i en stige og fik reddet sin mor i sikkerhed ud af et vindue.

Ifølge politiet er den 29-årige er efterfølgende kørt til Køge Sygehus til behandling for »knubs«, mens moren er sendt på Rigshospitalet. Ifølge politiets pressetjeneste er seneste status, at moren er uden for livsfare.

Lejlighederne står dog ifølge Peter Liebst ikke til at redde.

- To tredjedele af bygningen er totalt udbrændt, og vi har sprøjtet så meget vand på i forbindelse med brandslukningen, at der er kommet vandskade i kælderetagen, fortæller Peter Liebst, der sammen med kollegaerne var færdig med slukningsarbejdet omkring klokken fem tirsdag morgen.

Efterfølgende er skadeservice ankommet til stedet, og når de er færdige med deres arbejde, kan politiets teknikere undersøge en eventuel årsag til branden, der indtil videre er noteret som ukendt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk