26. maj 2020
Den 23-årige fik et år og tre måneders fængsel.Foto: Carsten Lysdal
Den 23-årige fik et år og tre måneders fængsel.Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 23-årig fængslet for at tæske sin ekskæreste i timevis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

23-årig fængslet for at tæske sin ekskæreste i timevis
Faxe - 26. september 2019 kl. 12:23
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter flere timers mishandling, hvor en ung kvinde i juni i år blev holdt fast, slået, kvalt og spyttet på og efterfølgende truet med, at en serbisk bande ville dræbe hendes familie, slap kvinden fri fra sin 23-årige ekskæreste og flygtede i sikkerhed ind til naboen.

Den 23-årige forsøgte dog stadig at få fat i kvinden, der ringede efter en tidligere kæreste, og da han mødte frem prøvede den 23-årige gentagende gange på at køre manden ned.

Politiet kom dog til sidst til gerningsstedet i Faxe Ladeplads, hvor de fik anholdt den 23-årige, og mandag fik han sin dom for overfaldet, der efterlod kvinden med et hævet ansigt fyldt med røde og sorte plamager.

Den 23-årige blev blandt andet dømt for frihedsberøvelse og grov vold mod ekskæresten, og det kostede ham et år og tre måneders ubetinget fængsel. Derudover fik han en ubetinget frakendelse af kørekortet i et år, og så ventede der flere erstatningssager for tyvekoster, som politiet fandt i den 23-åriges hjem ved en ransagning,

Den 23-årige, der har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen, modtog dommen, og blev sendt tilbage i varetægtsfængsel.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted, Dagbladet Køge og i Sjællandske Næstved torsdag den 26. september.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: www.sn.dk/kobeavis

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk