22. oktober 2021
Politiet har afspærret stien bag Dansk Outlet Haslev.
Politiet har afspærret stien bag Dansk Outlet Haslev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16-årig stukket ned af 14-årig på åben gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årig stukket ned af 14-årig på åben gade
Faxe - 11. juni 2021 kl. 00:02
Af Daniel Sennek

Der har torsdag eftermiddag været en konfrontation mellem nogle unge mennesker, der har resulteret i et knivstikkeri. Her er en 16-årig dreng blevet stukket med en kniv af en 14-årig dreng.

Episoden udspillede sig omkring klokken 14.30, hvorefter politiet afspærrede gangstien mod banestien bagved Dansk Outlet Haslev i den gamle SuperBrugsen.

I Facebook-gruppen Haslev for alle har øjenvidner beskrevet, at en blev stukket ned. Den 16-årige dreng pådrog sig umiddelbart ikke alvorlige skader. Han blev kørt afsted på sygehuset.

- Vi betragter det som alvorlig og indenfor det, som vi kalder kvalificeret vold. Det tyder foreløbig på, at de to drenge havde en konfrontation, men vi ved ikke, om der har været andre involverede. Der var øjenvidner på stedet, og vi er nu i gang med afhøringer, fortæller vagtchef hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, Anders Dahl Nielsen.

Indtil videre har politiet ikke det fulde billede af, hvad der har udspillet sig, men den 16-årige dreng er udskrevet igen fra sygehuset.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk