14. december 2017
Arkivfoto.
Arkivfoto.
Foto: Lars Ole Andersen / Media Næstved
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig pige udsat for groft voldtægtsforsøg i nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig pige udsat for groft voldtægtsforsøg i nat
Faxe - 22. marts 2017 kl. 06:05
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 00.10 natten til onsdag fik Sydsjælland og Lolland Falsters Politi en anmeldelse om et yderst voldeligt voldtægtsforsøg i Faxe. Det oplyser Anders Mikkelsen, vagtchef Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, til sn.dk.

- Den 14-årige pige er taget med bussen fra Næstved mod Faxe Ladeplads, hvor hun står af ved stoppestedet Rønnedevej. Kort tid efter bliver hun meget voldsomt overfaldet bagfra, løftet op i luften og smidt ned på jorden, siger Anders Mikkelsen til sn.dk.

Herefter får pigen en del knytnæveslag blandt andet i ansigtet, og Anders Mikkelsen oplyser, at man efterforsker overfaldet som et voldtægtsforsøg.

- Pigen får heldigvis vristet sig fri og løber væk fra stedet, hvorefter hun får ringet 112. Vi er hurtigt på stedet med hundepatruljer, men gerningsmanden er forsvundet af et stisystem, siger Anders Mikkelsen.

Politiet skal nu til at efterforske sagen yderligere, og de skal både ud til gerningstedet i dagslys, ligesom pigen skal genafhøres.

Ifølge vagtchefen er der ikke noget der tyder på, at gerningsmand og offer kendte hinanden eller havde mødt hinanden forud for overfaldet.

Manden beskrives som dansk 30 år gammel og 175 centimeter høj med fuldskæg. Han var iført sorthættetrøje, sorte joggingbukser og hvide sko. Pigen bemærker, at han maskerer sig, så kun mund og øjne er synlige.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi hører meget gerne fra vidner, som kan have set eller hørt noget på gerningstidspunktet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk