25. juni 2021
Klatreparken er kommet endnu bedre fra start, end forventet, mens Skovtårnet er kommet fra start som forvente, siger Karsten Baagø, driftsdirektør i Camp Adventure om besøgssituationen efter genåbningen i marts.Foto: Thomas Olsen
Klatreparken er kommet endnu bedre fra start, end forventet, mens Skovtårnet er kommet fra start som forvente, siger Karsten Baagø, driftsdirektør i Camp Adventure om besøgssituationen efter genåbningen i marts.Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Stor cadeau til gæsterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

- Stor cadeau til gæsterne
Faxe - 15. maj 2021 kl. 16:57
Af Kathrine Harvey

Vester Egede: Camp Adventure holdt åbent helt til nytår; først med stramningerne efter nytår blev det nødvendigt at holde lukket. Torsdag 4. marts kunne Camp Adventure så endelig slå dørene op igen.

- Vi skulle lige bruge et par dage på at få procedurerne på plads og briefet personalet. Vi havde selvfølgelig gerne set, at der ikke var noget der hed corona, men pandemien har i stort omfang lagt vores hverdag om. Sådan tror jeg mange mennesker har det. Vi kunne allerede mærke det tilbage i marts sidste år, hvor vi endnu ikke havde måtte lukke, men hvor vi fik en anden tankegang, en anden måde at skulle håndtere kunderne på skiltning med restriktioner, afstandskrav osv. På den måde er vi blevet måske endnu mere bevidste om, at det er en meget dynamisk verden, vi lever i og bekræftet i, at vores personale er virkelig skarpe og meget omstillingsparate, siger Karsten Baagø, driftsdirektør i Camp Adventure.

Han understreger, at forlystelsescentret nøje følger de regler, de får udstukket fra ministerier og styrelser, og at gæsterne også er rigtig gode til at følge dem, når de besøger stedet.

- Vi kan tydeligt se, at gæsterne er super, super gode til at have forståelse for de rammer, vi nu en gang skal have, og det er meget hensynsfylde. Stor cadeau til dem, for deres opførsel er en stor årsag til, at det hele forløber mere eller mindre gnidningsfrit herude, siger Karsten Baagø.

Rigere på erfaringer
Corona-pandemien har tvundet mange af os til at lave om på vaner og rutiner.

Selv om restriktionerne med tiden forhåbentlig kan forsvinde, så er der tiltag, som Camp Adventure har måtte lave i forbindelse med pandemien, som man har lært af og som man også vil beholde i fremtiden.

- Sidste år var vi nødt til at forsøge at tidsstyre, hvornår vores gæster kommer. Vi sælger en stor andel billetter online, og der satte vi en vis begrænsning på hvor mange, vi kunne have på besøg i sådan et time slot (et bestemt tidsrum, red.), så vi kunne sikre, at der var plads nok og restriktionerne om antallet af besøgende og afstandskravet osv. kunne overholdes. Den type kraftig tidsstyring har vi ikke haft før, men det vil vi fortsætte med, for vi har fundet ud af, at vores gæster faktisk får en bedre oplevelse, når antallet af besøgende samtidig bliver spredt ud, siger Karsten Baagø og tilføjer:

- Og den måde at vi har mødt vores gæster på - guidet dem med en masse infotavler og skilte, men også ved at ansætte ekstra personale til at »face« vores gæster - for eksempel nu, hvor de tjekker coronapas, men også tidligere, hvor de var med til at hjælpe til at gæsterne holdt lidt mere afstand eller fulgt ensretningen. Det giver en rigtig god oplevelse og er helt sikkert også noget vi bliver ved med at have. Det koster lidt ekstra at have ekstra personale ansat, men pengene er godt givet ud.

Godt fra start
Siden genåbningen i marts har gæsterne besøgt Camp Adventure »på et fornuftigt niveau«, som Karsten Baagø formulerer det. Han håber dog på, at sommeren bliver tør og solrig.

- Vi er jo en udendørsaktivitet og er derfor meget afhængige af vind og vejr. Jeg har ikke nogen statistik til at underbygge min teori her, men jeg har ikke rigtig følt sommeren endnu, men den er da begyndt at komme. Når det er sagt, så er vores besøgstal fuldt ud acceptable. Vi ligger nogenlunde på samme niveau som forventet. Der er stor interesse for vores klatrepark. Der skal ske noget for mange mennesker nu hvor vi må komme ud og prøve ting igen, og der må gerne være noget aktivitet, så klatredelen herude kan vi virkelig mærke at folk gerne vil. Mange familier har nok bare behov for at få lavet noget sammen, og vi har mange skoleklasser der kommer. De skal lige rystes sammen igen, så det bliver vi også brugt til, siger Karsen Baagø.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk