19. april 2019
De tre røde partier trådte ud af budgetforhandlingerne mandag aften. Fra venstre: Henrik Friis (SF), Nadia Bruun Thurø (EL) og Knud Erik Hansen (S).
De tre røde partier trådte ud af budgetforhandlingerne mandag aften. Fra venstre: Henrik Friis (SF), Nadia Bruun Thurø (EL) og Knud Erik Hansen (S).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Hvorfor kom skatten så sent på bordet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Hvorfor kom skatten så sent på bordet?
Opdateret 18. september 2018 kl. 15:45
Faxe - 18. september 2018 kl. 14:39
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiet, Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti er ikke en del af budgetforliget. Det til trods for et »konstruktivt forhandlingsforløb«, som trekløveret formulerer det i en fælles pressemeddelelse, som de sendte ud, efter de forlod forhandlingsbordet sent mandag aften.

- Vi synes faktisk, at vi har haft et godt forløb, og vi var sådan set færdige med budgettet. Det var marginaler, der manglede, men så bringer flertalsgruppen så for første gang i forløbet skattelettelsesønsket på bordet mandag, og det er vi overraskede over. Det er endt med det smalleste budgetforlig i sammenlægningskommunen Faxes historie, og vi troede, at flertallet gerne ville have et bredt forlig. Der vil komme mange udfordringer, hvor det da ville have været en fordel, at vi stod sammen om ansvaret. Jeg skal ikke tolke, men denne situation, som vi er i nu, er da et signal til os om, at nu er I udenfor de næste tre et halvt år, siger Knud Erik Hansen, gruppeformand for Socialdemokratiet.

Det røde trekløver har frist for deres budgetforlag på mandag, og de holder gruppemøde på torsdag.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge mandag den 18. september og i Sjællandske Næstved tirsdag den 19. september.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / SJÆLLANDSKE / HASLEV-FAXE POSTEN
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 7.00 og 15. BREAKING-nyheder udsendes efter behov
* skal udfyldes
Ønsker at modtage: *
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk