12. august 2020
Karsten Guldbrandsen bruger næsten to måneder om året på at pynte op i haven, og han er især glad for rensdyrene, der faktisk tilhører hans hustru.Foto: Hans Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Karsten Guldbrandsen bruger næsten to måneder om året på at pynte op i haven, og han er især glad for rensdyrene, der faktisk tilhører hans hustru.Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det bliver ikke jul uden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det bliver ikke jul uden
Faxe - 27. december 2016 kl. 10:13
Af Morten Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Adressen Køgevej 43 kan næsten ses fra månen. Overalt glimter det nemlig med kulørte julekæder, rensdyr og snefnug, og Karsten Guldbrandsens hus stråler om kap med farens hus på Kærvej, der sidste år havde sin gang både på nettet og i avisen.

arrow Læs også: Video: Her er Danmarks vildeste julehus!

- Den gamle plejer at sige til folk, at de bare kan køre forbi os også. Og for nogen har det ikke været jul før de har besøgt os begge to, griner Karsten Guldbrandsen, der har det meste af pynten hængende frem til nytår.

- Der er folk, der har nogle andre hobbyer. Vi går op i julen, og vi kan godt lide at glæde andre med vores julelys. Når folk kommer forbi, så får vi en snak, og det er utrolig hyggeligt, siger Karsten Guldbrandsen.

Det er hustruen Angelique Stella Larsen Guldbrandsen, der er primus motor på pynten indenfor, men med fire børn, hvor af den sidst tilkomne er to måneder gammel, så kan det være svært at finde tid for de to juleelskere.

- Jeg står går på arbejde klokken tre om natten og kommer hjem klokken tre-fire om eftermiddagen, så nogle gange pynter vi til langt ud på natten, siger Karsten Guldbrandsen.

arrow Endnu mere sindssyg julebelysning
25. december 2011 kl. 23:39 Opdateret: kl. 13:22
arrow Sindssyg julebelysning
05. december 2010 kl. 23:10 Opdateret: kl. 23:27
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk