17. maj 2021
Byrådsmøderne skal i fremtiden afholdes i hovedbygningen på Haslev Seminarium. Foto: Kristian Buchmann
Byrådsmøderne skal i fremtiden afholdes i hovedbygningen på Haslev Seminarium. Foto: Kristian Buchmann
Foto: Kristian Buchmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Dårligt signal at købe seminariet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Dårligt signal at købe seminariet
Faxe - 21. april 2016 kl. 12:10
Af Morten Overgaard

I sidste uge besluttede byrådet at købe hovedbygningen på seminariet i Haslev, og for fremtiden skal ungeindsatsen samles i de gamle bygninger, hvor der også skal afholdes byrådsmøder.

Det var dog ikke alle, der var udpræget glade for den idé, og både Borgerlisten og Dansk Folkeparti valgte at stemme imod forslaget.

- Vi synes, det er et rigtig uheldigt signal at sende, at man på den ene side laver en ejendomsstrategi, som kører på, at man skal reducere antallet af kvadratmeter, og så samtidig går ud og køber så stor en bygning, siger Eli Jacobi Nielsen, som sidder i teknik- og miljøudvalget for Dansk Folkeparti.

Borgerlistens Martin Hillerup er enig i, at signalet i timingen af købet er uheldig, og han mener ydermere, at det også let kan gå hen og blive en dyr fornøjelse.

- Da vi skulle lave skolestrukturen i 2009 brugte vi året op til beslutningen på at sondere terrænet. Dengang var der tale om at købe seminariet og lave det om til en folkeskole, men energiforbruget i bygningen ligger, så vidt jeg husker, omkring to millioner kroner om året, og det trækker altså væsentligt ned i de besparelser, man laver ved at samle de forskellige instanser på seminariet, siger Martin Hillerup.

Læs, hvad Borgmester Knud Erik Hansen (S) siger til kritikken i DAGBLADET

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk