20. oktober 2018
Kommunaldirektør Thomas Eriksen stoppede valgdebat. Arkivfoto
Kommunaldirektør Thomas Eriksen stoppede valgdebat. Arkivfoto
Foto: Nikolaj Rasch Skou
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommunaldirektør bremsede ungdomsskolens valgdebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunaldirektør bremsede ungdomsskolens valgdebat
Faxe KV17 - 04. november 2017 kl. 06:40
Af Morten Chas Overgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den valgdebat, som Faxe Kommunes Ungdomsskole havde planlagt at holde tirsdag i næste uge, blev fredag eftermiddag aflyst.

Det skete fordi ungdomsskolen ifølge kommunaldirektør i Faxe Kommune Thomas Eriksen mente, at det ikke var ungdomsskolens opgave som kommunal institution at influere kommunalvalget.

Ungdomsskolens elever havde ellers de seneste uger været igennem et forløb, hvor de havde forberedt sig på, hvordan man argumenterer for sine politiske synspunkter, ligesom de havde forberedt de mærkesager, som de unge gerne vil have fokus på i valgkampen.

Kommunaldirektøren er enig i, at de unge skal høres i debatten, men han afviste alligevel, at det skulle foregå i kommunalt regi.

Net-artiklen her er en meget forkortet udgave af en artikel, der bringes i Dagbladet Ringsted og Dagbladet Køge lørdag 4. november og i Sjællandske Næstved samme dag.

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk