19. juni 2019
Erhvervsmægler Jakob Duemose spår, at der snart kommer gang i salget af en trediedel af Næstved Sygehus? bygninger. Foto: Mogens Lorentzen
Erhvervsmægler Jakob Duemose spår, at der snart kommer gang i salget af en trediedel af Næstved Sygehus? bygninger. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virksomheder efterspørger lagerhaller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheder efterspørger lagerhaller
Erhverv - 03. februar 2019 kl. 12:50
Af Anna C. Møhl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når erhvervsmægler Jakob Duemoses telefon ringer, er det ofte virksomheder, der leder efter ledige lagerhaller. Tendensen er klar. Flere og flere handler i verdens største butik, internettet, og det kræver, at leverandørerne har et stort lager, så varerne hurtigt kan komme ud til kunderne.

- Lagerbygninger er der stor efterspørgsel på, siger Jakob Duemose.

Bygningerne behøver ikke se specielt smarte ud og købernes krav er ganske beskedne. Der skal være gode adgangsforhold, måske en port, så lasbiler kan køre ind på lageret, og så må bygningen gene være isoleret. Dertil kommer et lille kontor og toiletfaciliter.

Ejendomsmarkedet i de større byer er kommet så højt op i pris, at investorerne er begyndt at kigge ud over Valby Bakke. Jakob Duemose vurderer, at der kommer godt gang i salget af offentlige bygninger, som ikke længere bruges. For eksempel skoler, rådhuse og børnehaver, som skal ud af den kommunale ejendomsportefølje og over på private hænder. I Næstved er en tidligere skole centralt beliggende ved stationen tæt på at blive sat til salg.

- Måske kan en virksomhed se, at de kan bruge bygningen som domicil, siger erhvervsmægleren.

En trediedel af Næstved Sygehus' bygninger skal sælges. De ældste bygninger forestiller Jakob Duemose sig kan overtages af fysioterapeuter, privatpraktiserende læger og måske kan der indrettes hospice. Flere blokke med lejligheder til sygehusets personale skal også sælges. De ligger klos op ad Herlufsholmskoven, afsides og alligevel midt i Næstved.

- Lejlighederne vil være attraktive for investorer at arbejde med som boligudlejningsejendom, siger Jakob Duemose, der er indehaver af ErhvervsMægler Næstved.

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten