17. september 2021
En af Maydays vinduespudsere, Thomas Kirchhoff, på job. Denne dag på plejecenter Margrethe Hjemmet i Roskilde. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

En af Maydays vinduespudsere, Thomas Kirchhoff, på job. Denne dag på plejecenter Margrethe Hjemmet i Roskilde. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinduespudser erkender: - Jeg er hysterisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinduespudser erkender: - Jeg er hysterisk
Erhverv - 15. juni 2018 kl. 11:30
Af Jesper From

Thomas Vrou kræver det ypperste. Intet mindre.

I 2011 startede han enkeltmandsfirmaet Mayday Vinduespolering, Siden er det kun gået een vej. Og det er fremad. I dag beskæftiger han fire medarbejdere samt to på deltid i bogholderiet. Men stod det til Thomas, så var de endnu flere. I hvert fald gerne en vinduespudser mere. Men det er meget svært at finde medarbejdere, der kan leve op til Thomas' høje krav. Det er han meget bevidst om:

- Jeg har det sådan, at en aftale er en aftale. Og kan vi ikke følge med ordrerne, så henviser vi hellere til en kollega. For det kan være svært at finde de rigtige medarbejdere. Ja, jeg er hysterisk. Jeg kræver, at mine medarbejdere skal gøre deres ypperste. Vi går meget op i service og de små detaljer, forklarer Thomas Vrou.

- Alle kan gøre rent og pudse vinduer, hvis de koncentrerer sig. Det er altså ikke så svært. Der er naturligvis nogle, som har mere flair for det end andre. Mine egne vinduespudsere har jeg selv oplært. Ingen af dem havde før pudset vinduer.

Det lå heller ikke lige i kortene, at Thomas Vrou en dag skulle være selvstændig.

Han havde i en årrække kørt ambulance, og havde det han kalder, »verdens bedste kolleger«. Men som redder havde han meget skiftende arbejdstider, som betød, at Thomas havde en del fri på hverdage. Og da Thomas ikke lige er typen, der sidder og triller tommelfingre eller stirrer ind i en computer, så skulle der ske noget på fridagene.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/320/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland
Synes du, at kommunen er der for dig?