21. september 2019
Adm. direktør i familiefirmaet Vestergaard Company i fører­huset i en af virksomhedens store afiser-maskiner. Ud over at købe sig ind i Kalmar Motor er virksomheden nu også for alvor på vej ind på det kinesiske marked. Foto: Henrik Gudme
gallery icon

Se billedserie

Adm. direktør i familiefirmaet Vestergaard Company i fører­huset i en af virksomhedens store afiser-maskiner. Ud over at købe sig ind i Kalmar Motor er virksomheden nu også for alvor på vej ind på det kinesiske marked. Foto: Henrik Gudme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vestergaard Company køber sig ind i Kalmar-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestergaard Company køber sig ind i Kalmar-firma
Erhverv - 07. juni 2017 kl. 16:15
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens mange sjællandske virksomheder bliver købt op af andre, ofte udenlandske virksomheder, så går det i stik modsat retning i Gevninge. Her har Vestergaard Company netop købt 25 procent af firmaet Kalmar Motor, der har sæde i Kalmar i Sverige. Kalmar Motor fremstiller ligesom Vestergaard Company produkter til alverdens lufthavne.

Mens Vestergaard designer, udvikler og producerer de store kendte afisere til en række af verdens største lufthavne, udvikler og producerer Kalmar Motor de lufthavnstraktorer, der trækker flyvemaskiner af alle størrelser rundt i lufthavnene. Kalmar Motor har arbejdet i det felt i over 40 år.

- Vi har været servicepartners med Kalmar Motor i to år. Vi har serviceret deres udstyr i USA, og vi har opbygget et godt tillidsforhold til hinanden. Det her er et startskud, fortæller administrerende direktør i Vestergaard Company, Stefan Vestergaard.

Vestergaard Companys investering i Kalmar Motor er resultatet af, at de to virksomheder - begge med produktion af maskiner inden for »ground support«-feltet i lufthavne, og begge baseret i Skandinavien - kan få gavn af et fremtidigt samarbejde.

- I første omgang er det i de tysktalende lande, vi skal ind og sælge Kalmar Motors udstyr. Vi er selv rigtigt stærke i Tyskland, og vi bruger vores kontaktnet der. Hensigten er, at vi får så meget volumen, at vi kan bygge en serviceorganisation op i Tyskland, forklarer Stefan Vestergaard.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/281/

  • ErhvervSjælland

    ErhvervSjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten