12. december 2017
PFA Pension kigger nu på ejendomsinvesteringer i Region Sjælland. Selskabet er allerede på banen i Hillerød, hvor ejendomsdirektør Michael Bruhn var med til første spadestik på 94 boliger sidste efterår. Foto: Kim Rasmussen
PFA Pension kigger nu på ejendomsinvesteringer i Region Sjælland. Selskabet er allerede på banen i Hillerød, hvor ejendomsdirektør Michael Bruhn var med til første spadestik på 94 boliger sidste efterår. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vækstbyer kan tiltrække PFA-penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vækstbyer kan tiltrække PFA-penge
Erhverv - 21. september 2017 kl. 06:00
Af Else Damsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

København og Aarhus er ikke længere den endegyldige sandhed, når pensionsselskabet PFA lægger deres investeringsstrategier for danske ejendomme. Vækstbyer - også i Region Sjælland - er kommet under luppen. PFA-direktør sætter navn på interessante byer som Køge, Taastrup, Roskilde og Holbæk.

PFA fik først på året Institut for Fremtidsforskning til at identificere 35 vækstbyer i Danmark, og knap halvdelen af dem kigger PFA nærmere på. Det hænger sammen med, at væksten ikke længere kun er knyttet til metropolerne.

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi går efter at skabe det bedst mulige afkast til vores kunder. Og det mener vi også, vi kan i de mindre vækstbyer uden for København, siger ejendomsdirektør i PFA Pension Michael Bruhn til ErhvervsAvisen Sjælland. Han er tydeligvis vel orienteret om de sjællandske købstæder og vækstniveauerne.

- Vi kan sagtens forestille os at investere i Holbæk, der har meget at byde på nu, hvis vi kan sikre os et markedskonformt afkast. Køge er også utrolig interessant, og egentlig havde vi allerede gerne været med i Køge. Men vi tror ikke, det er slut i Køge endnu. Og der er også gode muligheder i Roskilde og Taastrup, siger ejendomsdirektøren, der registrerer urbaniseringen fra landsbyer til de større byer og tilføjer:

- For år tilbage ville vi ikke skele til Taastrup, men det er interessant, når vi kigger på kalkulationerne i dag. Vi er drevet af afkast.

Læs mere i ErhvervsAvisen Sjælland gratis på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/291/