15. december 2017
David Olander Petersen er hædret med lærlingeprisen af DI Roskilde/Køge Bugt. Han er udlært smed hos Winthers Smede Entreprise i Roskilde. Foto: Else Damsgaard
gallery icon

Se billedserie

David Olander Petersen er hædret med lærlingeprisen af DI Roskilde/Køge Bugt. Han er udlært smed hos Winthers Smede Entreprise i Roskilde. Foto: Else Damsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung smed hædret på erhvervstræf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung smed hædret på erhvervstræf
Erhverv - 17. maj 2017 kl. 14:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

24-årige David Olander Petersen er hædret med titlen Årets Lærling. Det var DI Roskilde/Køge Bugt, der uddelte prisen ved organisationens erhvervstræf den 17. maj på Sonnerupgaard Gods ved Hvalsø.

David Olander Petersen havde ikke de store håndværksmæssige evner, da han startede som lærling hos Winthers Smede Entreprise A/S i Roskilde. Men i de fire år, han har været lærling, har han udviklet sig helt utroligt.

- Da David startede hos os, kunne han dårligt nok holde på en hammer, og nu er han blevet en meget dygtig medarbejder, der indgår 100 procent i den daglige produktion på lige fod med de andre kolleger i virksomheden, siger værkfører Martin Pedersen fra Winthers Smede Entreprise.

- David er blevet rigtig god til at få nye ideer til, hvordan man skal løse en opgave. Det viste han, da han skulle lave sin svendeprøve. Her lavede han en ny form for lukkeanordning, og han fandt på helt nye måder at samle de rustfri pladedele på, så man undgik spændinger og varmezoner i metallet. Det hele blev lavet i et super smart design. Det er sådanne ting, der gør det rigtig godt at have David ansat, siger værkfører Martin Pedersen om den nyuddannede smed, der bor i Regstrup ved Holbæk og er nybagt far til tvillinger.

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland