26. marts 2019
Marketing manager Vibeke Jakobsen og administrerende direktør Claus Grove står for den daglige ledelse i Ensingers afdeling i Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Marketing manager Vibeke Jakobsen og administrerende direktør Claus Grove står for den daglige ledelse i Ensingers afdeling i Ringsted. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tysk familiefirma er vokset ud af rammerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tysk familiefirma er vokset ud af rammerne
Erhverv - 14. juni 2018 kl. 05:35
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi glæder os rigtig meget til at få mere plads på lageret. I øjeblikket er vi nødt til at opbevare nogle restprodukter på et udendørs lager, og vi er også ofte nødt til at flytte rundt på materialer for at nå ind til de ønskede varer på vores nuværende lager.

Ordene komme fra Claus Grove, der er administrerende direktør i Ensingers danske afdeling i Ringsted. Virksomheden flytter snart til større lokaler.

Ensinger GmbH er en familieejet virksomhed med hovedsæde i den tyske by Nufringen ved Stuttgart. I alt 2600 medarbejdere er fordelt på 26 produktions- og forretningsenheder i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien.

Virksomhedens produkter dækker et bredt spektrum af termoplast, der leveres som halvfabrikata som rør, plader og stænger i høj kvalitet. Målet er at overbevise kunderne om, at plast har mange fordele i forhold til metal. Plast er eksempelvis lettere, hurtigere at bearbejde og har fordele i forhold til at blive godkendt til fødevareproduktion. Desuden ruster det ikke, når materialer eksempelvis skal benyttes på havet.

- Vi leverer meget kvalitetsplast til fødevareproducenter og arbejder intenst med at sikre materialets sporbarhed hele vejen igennem processen, forklarer marketing manager Vibeke Jakobsen og Claus Grove supplerer:

- Vores produkter bliver solgt på grund af pris, tilgængelighed, kvalitet og egenskab, egenskab og egenskab.

Ensingers afdeling i Danmark leverer plast til en meget bred vifte af produkter lige fra emballage til fødevarer, til rorsystemer i sejlbåde og plastik til brug i avancerede højttalere.

Læs hele artiklen gratis i ErhvervsAvisen Sjælland på http://www.e-pages.dk/erhvervsjaelland/320/

  • ErhvervsAvisen Sjælland

    ErhvervsAvisen Sjælland

  • Erhverv Nordsjælland

    Erhverv Nordsjælland

  • Erhverv Vestegnen & Sydkysten

    Erhverv Vestegnen & Sydkysten